Jaarfeest ‘Wilde Westen’

We hebben vandaag een fantastisch leuk jaarfeest gehad met alle kinderen uit groep 2.

‘s Ochtends zijn we begonnen met het liedje zingen waar we zo hard op geoefend hebben. Daarna hebben we even wat gedronken en een lekker snoepje gegeten in de klas, om vervolgens allemaal leuke spelletjes in de klas te doen.

Na dat harde werken was het tijd voor een heerlijk zelf versierd taartje. Wat hebben we gesmuld. Daarna nog ‘wilde westen’-stoelendans en een filmpje gekeken van cowboy Lucky Luck. De ochtend sloten we af met heerlijke frietjes.

Het was een geslaagd feest!

Bingokaart 6

Lieve jongens en meisjes,

Weer een week heel hard gewerkt. En wat is het fijn om te weten dat we elkaar na de meivakantie weer gaan zien. Van veel papa’s en mama’s heb ik gehoord dat jullie het fijn vinden weer naar school te kunnen. Toch zal dit in het begin anders gaan dan we gewend zijn, maar ik weet zeker dat het goed gaat komen en dat het net zo gezellig en leerzaam zal worden als eerst.

Eerst genieten van een lekkere vakantie en dan weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen!

Liefs juf Marlous

Bingokaart 5

Lieve jongens en meisjes,

Wat een lieve berichtjes en gezellige foto’s hebben jullie mij weer gestuurd deze week! Ik ben en blijf nog steeds heel trots op jullie allemaal, zo hard aan het werk elke week!

Volgens mij hebben jullie veel plezier gehad tijdens het ganzenborden, want ook de papa’s en mama’s hebben meegedaan. Dat valt nog niet altijd mee om onder een stoel door te kruipen of een koprol te maken op de bank.

Liefs juf Marlous

Bingokaart week 4

Lieve jongens en meisjes,

Weer een week voorbij.. en weer heel veel leuke foto’s van jullie mogen krijgen. Wat ben ik nog steeds onwijs trots dat jullie zo hard aan het werk zijn! Gelukkig is het heerlijk weer en zie ik aan jullie steeds bruiner wordende hoofdjes dat jullie ook lekker van dat mooie weer aan het genieten zijn. Nu lekker een lang paasweekend, wat jullie dubbel en dwars verdient hebben met al dat harde werken!

Ik ben stiekem de weken aan het aftellen dat ik jullie weer mag zien, want ik mis jullie allemaal wel hoor!

Geniet van het mooie weer en allemaal een hele fijne Pasen gewenst!

Liefs juf Marlous

Bingokaart 3

Lieve jongens en meisjes,

Wat hebben we deze week weer hard gewerkt zeg! Weer veel leuke foto’s van jullie mogen ontvangen en daar word ik nog steeds heel erg blij van. Deze week ook met alle papa’s en mama’s gebeld en sommige van jullie vonden het ook leuk om even met de juf te kletsen.

Ik kijk uit naar alle foto’s van de volgende bingokaart!

Liefs juf Marlous

Bingokaart week 2

Lieve jongens en meisjes,

Wat zijn jullie allemaal hard aan het werk zeg! Ik heb weer veel leuke foto’s gekregen en daar word ik stiekem ook wel een beetje blij van. Want ik vind het maar stil nu ik jullie niet meer zie. Geen leuke verhalen, trotse koppies vanwege nieuwe kleren, grapjes maken en er heel hard om lachen met elkaar.. Ik ben trots op jullie dat jullie thuis ook allemaal zo hard jullie best doen, want het is toch allemaal anders als op school. Ik hoop jullie snel allemaal weer te zien!

Liefs, juf Marlous

Bingokaart week 1

Lieve jongens en meisjes,

Dat was wennen.. een hele week zonder jullie in de klas. Van heel veel papa’s en mama’s heb ik gelukkig wel berichtjes en foto’s gekregen. Wat zijn jullie hard aan het werk gegaan met de bingokaart zeg! Mooie knutselwerken, hoge torens gebouwd, papa en mama geholpen met klusjes thuis. Ik ben heel trots op jullie. Inmiddels staat de bingokaart voor week 2 ook online op de website van de school. Ik hoop dat jullie daar net zoveel plezier mee hebben!

En alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s voor jullie natuurlijk ook complimenten. Ik kan me voorstellen dat het voor jullie ook flink schakelen en regelen is geweest de afgelopen week.

Ik hoop komende week weer leuke foto’s te zien van alle hardwerkende kinderen.

Hopelijk tot snel!

Groetjes juf Marlous

Opening thema kunst

De komende periode gaan we met alle kleuterklassen over kunst werken. Het thema hebben we vandaag geopend met een toneelstukje over ‘Krokodil en het meesterwerk’.

Carnaval

Bezoek aan de bieb

We zijn op bezoek geweest in de bibliotheek. Daar las de mevrouw van de bieb het verhaal van Diepzeekdokter Diederik aan ons voor. Wat was het spannend! Daarna werd het verhaal uitgespeeld door een paar kinderen. De rest van de klas speelde de vissen uit de zee. Het was een leuke ochtend.

Groep 1/2e

Leerkracht

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.