Kerstcircuit

Sintfeest

Pietengym

Rommelpieten in de klas

Pietenochtend

Vandaag hadden we pietenochtend. En wat waren er veel kinderen mooi verkleed als pietje. We hadden zelfs een sint in de klas. We hebben veel gedaan; eerst allemaal spelletjes, toen stoelendans, geknutseld en een parcours op de gang. Als afsluiting nog een leuke poppenkast. Twee pieten hadden de weddenschap om de baard van sint af te knippen. Sint was erg boos, maar gelukkig kwam alles toch weer goed. Kortom, een hele leuke en gezellige ochtend.

Voorlezen door groep 6

Groep 6 kwam bij ons voorlezen! Ze hadden allemaal een leuk boek meegenomen over Sinterklaas. In het begin was het toch een beetje spannend, al die grote kinderen. Maar uiteindelijk hebben we met open mond zitten luisteren, want wat konden ze goed voorlezen.

Dansles

Maandag 18 november hebben we een echte dansles gehad van een echte dansjuf. Wat was dat leuk zeg! Allemaal dansjes met de herfst en blaadjes. We hebben goed ons best gedaan!

Kinderboekenweek

Woensdag is de Kinderboekenweek begonnen! Op school hebben we gekeken naar een poppenkastvoorstelling met Jan-Klaassen en Katrijn die natuurlijk altijd wat beleven. Ze wilden graag op vakantie met de boot want dat hadden ze nog nooit gedaan. Helaas werd de boot gestolen door een boef en kon dat feest niet doorgaan. Een bevriende tovenaar probeerde de boot terug te toveren. De toverspreuk klopte niet helemaal, want ineens was er een vliegtuig.. De boef werd opgepakt door de politie met behulp van alle kinderen en zo konden Jan-Klaassen en Katrijn gelukkig nog op vakantie. Met het vliegtuig en een koffer vol met leesboeken. Eind goed, al goed!

Pluk van de Petteflet

Het leek wel alsof we weer op schoolreisje mochten. We zijn namelijk naar een voorstelling van Pluk van de Petteflet geweest. Maar het was niet zomaar een voorstelling, het Nederlands Philharmonisch orkest speelde namelijk ook mee. In de klas hadden we al hard geoefend met drie liedjes zodat we die in de NedPho-koepel goed konden meezingen en zelfs stampen. Het was heel erg grappig, vooral toen Dollie de duif voorbij vloog en er iets naar beneden viel. We hebben genoten!

Schoolreisje Oud Valkeveen

Maandag 16 september was het zover, op schoolreisje naar Oud Valkeveen. Na een heerlijk zonnig weekend, zat het op maandagochtend niet mee. Het regende en de bussen kwamen ook nog eens later dan verwacht. Gelukkig konden we schuilen bij VZOD. Toen we in Oud Valkeveen aankwamen, was er een leuke voorstelling. Verder hebben we lekker gespeeld en als verrassing kregen alle kinderen nog een lekker ijsje! Een heel geslaagde dag!

Groep 1/2e

Leerkracht

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.