Thuiswerken week 5

Grej of the day

Vond je het leuk en wil je nog meer weten over de grej? Dan kun je het volgende filmpje ook nog kijken. Veel plezier!

https://schooltv.nl/video/de-eend-onze-bekendste-waggelende-vogel/#q=wilde%20eenden

Thuiswerken week 4

Thuiswerken week 3

Koken met juf Sonja

Grej of the day

Vond je het leuk en wil je nog meer weten over de grej? Dan kun je het volgende filmpje ook nog kijken. Veel plezier!

https://schooltv.nl/video/het-klokhuis-21/#q=Ijsberen

Thuiswerken week 2

Lieve jongens en meisjes,

Wat vind ik het toch leuk om foto’s via de mail te krijgen van wat jullie allemaal doen in de week. Ik zie dat er weer hard gewerkt is aan de bingokaart en ook de zoomlessen gaan steeds beter. Niet alleen voor de juf is het een beetje wennen, maar voor jullie is het soms ook best spannend!

Ik ben heel trots op jullie hoe hard jullie allemaal werken, en hopelijk weer tot snel in de klas!

Groetjes juf Marlous

Thuiswerken week 1

Lieve jongens en meisjes,

Wat hebben jullie weer hard gewerkt deze week! Ik heb weer veel foto’s mogen ontvangen en wat ben ik trots op jullie zeg.

Gelukkig hebben we elkaar deze week op de zoom allemaal gezien, best wel gek zo’n ‘online’ klaslokaal. Ik zie jullie toch allemaal liever gewoon in ons eigen lokaal, op jullie eigen stoel op school hoor!

Pietenochtend

Vandaag hebben we een hele leuke en gezellige pietenochtend gehad. In 3 verschillende klassen en op de gang stond een leuke activiteit voor ons klaar. We hebben leuke spelletjes gespeeld, een lekkere rijstwafel versierd en opgegeten, stoelendans gedaan en op de gang pakjes in de schoorsteen gegooid en een pepernotenparcours afgelegd.

Na afloop stond er nog een leuke poppenkastvoorstelling op ons te wachten met Jan-Klaassen en Katrijn. Jan-Klaassen was wel heel hebberig met Sinterklaas en had een heeeeeel lang verlanglijstje. Piet heeft toen een fopcadeautje in zijn schoen gedaan en daar was Jan-Klaassen best verdrietig over. Gelukkig heeft hij uiteindelijk wel een mooie raceauto van Sint en Piet gehad.

Voorlezen groep 6

Vandaag kwam groep 6 bij ons in de klas om voor te lezen. Ze hadden leuke boeken over Sinterklaas bij zich. we hebben erg genoten!

Groep 1/2e

Leerkracht

Marlous Speksnijder

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.