Home » Contact

Contact

R.K. Antoniusschool Kudelstaart

Adres Antoniusschool

Zonnedauwlaan 59
1433 WB Kudelstaart
0297 322819
antonius@rkantonius.nl

Adres Schoolbestuur

Stichting Katholiek Onderwijs Aalsmeer
Gerberastraat 2
1431 SG Aalsmeer
skoabestuur@sko-aalsmeer.nl 

Nieuwe leerlingen

Update Aug 2020: In de periode maart tot juli hebben wij geen rondleidingen gegeven. Dit in verband met de bestrijding van het Coronavirus. Nu openen wij de school weer voor nieuwe ouders. Mocht u in de periode voor de zomervakantie uw zoon of dochter hebben ingeschreven, dan kunt u alsnog een rondleiding krijgen. U kunt mailen naar antonius@rkantonius.nl of bellen naar 0297-322819. Wij zien uw mailtje of telefoontje graag verschijnen! Wij gaan er van uit dat u niet naar school komt wanneer u gezondheidsklachten heeft.

U bent van harte welkom om te komen kijken op de Antoniusschool. We hebben geen wachtlijsten. Iedereen is welkom voor een rondleiding. Op de Antoniusschool is het de gewoonte dat nieuwe ouders eerst komen voor een rondleiding van de directeur of adjunct-directeur. Tijdens de rondleiding is er tijd voor kennismaking, vragen en een kijkje in de klassen. Voor een afspraak kunt u bellen naar de school. Broertjes en zusjes kunnen in de ochtend worden ingeschreven bij Jorine van de administratie (bij binnenkomst door de hoofdingang gelijk rechtsaf).

Aanvraagformulier voor vrijstelling van geregeld schoolbezoek

Mocht u een vrijstelling voor het schoolbezoek van uw kind(eren) willen aanvragen kunt u dit formulier downloaden, invullen en mailen naar antonius@rkantonius.nl. De voorwaarden voor het verlenen van het verlof staan op de tweede pagina.

Verlof aanvraagformulier tot 10 dagen versie 2020 website