Home » Sportdag KidsForKids

Sportdag KidsForKids

Kids For Kids School Sportdag

Op donderdag 15 juni is de KidsforKids School sportdag voor de groepen 7 en 8. Deze sportdag organiseert Team Sportservice Aalsmeer, en het is de tweede keer dat de KidsforKids School sportdag plaats vindt. Deze sportdag staat in het teken van samen bewegen en sporten, daarom is er ook een grote prijs voor Fairplay! Meedoen is belangrijker dan winnen! De sportdag bestaat o.a. uit verschillende sportonderdelen: tennis, voetbal, handbal, hockey, dans etc. Bij de onderdelen worden onderling wedstrijden tegen elkaar gespeeld of een clinic gegeven. Het team dat zich over de hele dag het sportiefst heeft gedragen krijgt de Fairplay-Cup! Je speelt spelletjes tegen andere scholen.

Het programmaDe leerlingen zijn vanaf 8.45 uur welkom op de op het sportcomplex van FC Aalsmeer. Om 9.00 uur wordt de sportdag officieel geopend. Na de opening gaan de leerlingen naar de verschillende onderdelen om vervolgens tot ca.14.15 uur te sporten. Daarna volgt de prijsuitreiking van de Fairplay-Cup van de KidsForKids Sportdag.  Om 14.30 uur sluiten we de dag af. De verschillende sportonderdelen vinden plaats op het sportcomplex van FC Aalsmeer. De leerlingen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen met voldoende drinken. Ook nemen de leerlingen geschikte sportkleding mee, voor goed en slecht weer.

Opgeven?

Op donderdag 15 juni heeft de Antoniusschool een studiedag. Vind jij het toch leuk om mee te doen aan deze sportdag en zit jij in groep 7 of 8? Geef je dan hieronder op. Bij genoeg aanmeldingen worden er groepen bij elkaar gevoegd om mee te doen aan deze sportdag.

Inschrijving sluit op 30 mei

Sportdag Kids for Kids

Hiermee geef ik toestemming om mijn gegevens te delen met de organisatie: