🎈Hieperdepiep hoera 🎈🎉

Indeling scenes oefenen maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei

Lieve jongens en meiden van groep 8c,

Zoals jullie gisteren al gehoord hebben, hebben we vandaag het musical-rooster voor volgende week ingedeeld in scènes. Dit is veranderd ten opzichte van wat er op je rooster voor maandag staat. Kijk dus goed in welke scène je speelt.

Als je niet in een scène speelt, hebben we je naam genoteerd. We hopen dat we zo aan iedereen hebben gedacht, maar mocht je jezelf er niet tussen zien staan, mail ons dan even.

Sommige kinderen worden de hele dag op school verwacht. Dit komt omdat je in meerdere scènes speelt. Zij nemen een lunchpakket mee.

De ochtend groep wordt van 8.45 tot 12.00 uur op school verwacht en de middag groep gaat naar school van 13.00-15.00 uur.Als je naar school komt, moet je je werkbladen meenemen. Je kan er dan op school aan werken (als je in de ochtend moet komen) of je kan het nakijken (als je in de middag moet komen). Als je in de ochtend niet naar school hoeft, werk je thuis aan het rooster dat je meegekregen hebt.

Fijn weekend. Tot volgende week!

Juf Marina en juf Leonore

Nog gefeliciteerd -4-

Rooster 18 mei & 19 mei

Musical Rolverdeling

Lieve jongens en meisjes van groep 8,

Helaas werkte het niet goed om via Zoom de rollen voor de musical bekend te maken. Daarom zetten we de rolverdeling bij deze nog even op de site, zodat iedereen op de hoogte is van de rolverdeling en in welke scènes je zit. Voor de duidelijkheid: maandagmiddag om 13.30 uur verwachten we alle kinderen van scène 1 t.m. 8 op school en op dinsdagmiddag om 13.30 uur verwachten we alle kinderen van scène 9 t.m. 16 op school. Heel veel plezier met het leren van de tekst!!

Bij deze de link naar de rolverdeling.

Groetjes,

de meester en de juffen van groep 8

Musicalrollen bekend maken

Hallo kinderen van groep blauw,

Zoals we jullie gisteren al hebben laten weten, zouden we vandaag op de blog zetten of en zo ja hoe en wanneer we de musicalrollen bekend gaan maken. De leerkrachten van groep 8 hebben gisteren heel hard en lang doorgewerkt om alles vandaag te kunnen presenteren. Als je wilt mag je daarom vanmiddag om 14.15u naar school komen (naar je eigen lokaal), zodat je live kunt horen welke rol je hebt. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kun je ook via Zoom inbellen.

Hiervoor klik je op de volgende link: https://us04web.zoom.us/j/74326680061?pwd=VjN5RC9lcmVvNFE3UmtqalpWbkxnQT09

Spannend….

Succes eerst met thuis werken. Tot vanmiddag.

Groetjes, juf Marina en juf Leonore

Nog gefeliciteerd -3-

Nog gefeliciteerd -2-

Nog gefeliciteerd -1-

❤️ Fijne Moederdag! ❤️

Groep 8c

Leerkrachten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.