Reis om de wereld

Vandaag was het thema Turkije!

Rekenen onderzoekjes

Carnaval

Vandaag was een geslaagde dag! Iedereen was weer prachtig verkleed. We hadden vier rondes in vier verschillende klassen: muziekbingo, masker knutselen, spelletjes spelen en het casino. Hierna hadden we ook nog een kahootquiz met foto’s van vroeger van alle leerkrachten. Kortom weer een gezellige dag!

Wereldsterren

 

Techniekles Yuverta

Kerst op school

Op vrijdag 17 december hadden wij een heerlijk kerstontbijt. We hadden o.a. lekkere broodjes met beleg, croissantjes, kerstbrood chocola en koekjes. Daarnaast was er ook nog een leuke quiz voor de hele school, waarbij groep 8a als derde was geëindigd. We hebben een geweldige dag gehad!

Kerst knutselen

Sinterklaas

Wat hebben de kinderen prachtige surprises gemaakt!! We hebben vandaag een leuke quiz gedaan in groepjes. Als ze de ronde wonnen, werd er een surprise uitgekozen, rijm voorgelezen en daarna de surprise uitgepakt. Het was een gezellige dag!

Periodeafsluiting

Hierbij enkele foto’s van de periodeafsluiting. Het was weer een geweldige show! Ze hebben het top gedaan!

Zweeds renspel

Afgelopen donderdag hadden de kinderen uit groep 8 een Zweeds renspel met verschillende taalopdrachten. De kinderen hebben volgende week een toets. Dus dit was een perfect moment om alles wat ze eerder hebben geleerd hebben te oefenen in een renspel. Wat hebben ze hard gerend en wat waren ze fanatiek!

 

 

 

Groep 8a

Leerkrachten

Rinze de Vries

Romy Meijer

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.