Eitje tik

Winnaar!!

Papier maché

De kinderen hebben de afgelopen 3 weken gewerkt aan hun paasei. De eerste keer gingen ze aan de slag met papier maché, de tweede keer werd het ei geverfd en vandaag werd het paasei afgerond.

Een wereld aan muziek

Aan de hand van instrumenten uit verschillende werelddelen maken de leerlingen van groep 8 een reis om de wereld. Groep 8a heeft kennis gemaakt met muziek uit Afrika.

 

Tech=Tof Quiz

Uitslag groep 8a

Stembureau groep 8a geopend

Verkiezingen

Afgelopen week hebben we meerdere lessen gedaan over de verkiezingen. De kinderen weten welke partijen meedoen met de verkiezingen, wat campagne voeren is en ze hebben gedebatteerd. Aan de hand van stellingen hebben ze gekeken welke partij het beste bij hun past. De uitslag daarvan zien jullie hieronder.

Vervolgens hebben ze naar nieuwe stellingen gekeken en hebben we geluisterd naar alle partijen wat ze willen bereiken. Tot slot hebben de kinderen een kinderstemwijzer ingevuld.  Met behulp van deze uitslagen, gaan de kinderen a.s. woensdag stemmen in de klas. Ze krijgen op dinsdag een stempas mee en mogen woensdagochtend stemmen. We weten dan welke partij heeft gewonnen in groep 8a. We gaan dit donderdag vergelijken met de uitslag van de landelijke verkiezingen.

 

 

Gedebatteerd met een paar van deze stellingen:

Groep 8a

Leerkrachten

Marieke van Veen

 

Jessica van Wieringen

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.