Grej of the day

In dit schooljaar hebben de kinderen via een raadsel kennis opgedaan over een onderwerp: lesgeven met gebruik van een ‘grej’. Niet alleen juf maar ook klasgenoten maakten voor elkaar en grej. Vandaag hadden Lucy en Rosalyn het volgende raadsel voorbereid: ra ra ra ik lijk op een giraffe, paard en zebra maar ben ik niet… Na de presentatie over de okapi gaven de meiden de klas de opdracht zelf een dier uit drie te ontwerpen. De grappigste resultaten kregen een prijsje.

Juffendag

Morgen naar de finale! :-)

Toppers tijdens de mini voetbal!

spelletjes spelen

Na het afmaken van het vaderdag cadeautje hadden veel kinderen afgelopen woensdag tijd om even lekker wat voor zichzelf te doen. Deze kinderen zaten gezellig met elkaar spelletjes op de Ipad te doen.

zeepkistenrace

Op dinsdag 31 mei hadden we weer wat leuks op het programma staan: de zeepkistenrace! ’s Morgens mochten we de zeepkisten beoordelen voor de orginaliteitsprijs. ’s Middags hebben we genoten van de race en de gezelligheid daar omheen. Super trots zijn we op Deano! Super gedaan Deano!

 

ei experiment

Na het verkeersexamen in de ochtend, deden we het laatste uur van de middag een leuk experiment. Per groepje had je een rauw ei nodig, elastiek, plakband en een plastic zakje. De uitdaging: verpak je ei zo, dat het heel blijft als je het vanaf een hoogte naar beneden laat vallen. Het was een leuke les: je werkte samen, was creatief, deed aan techniek en er is veel gelachen!

 

praktijk examen verkeer

Verzetsmuseum en rondwandeling Amsterdam

Wat een topdag vandaag! Op één buitje na hadden we prachtig weer. In het Verzetsmuseum heeft iedereen ontzettend goed geluisterd, gekeken en ontdekt. Daardoor kwam je interessante dingen te weten over het leven van 4 kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna was het tijd voor wat beweging; we hebben 5 kilometer door Amsterdam gelopen. Bedankt meester Eric voor de goede tour!

 

‘Baby shark’ na de spreekbeurt over haaien van Armando

Groep 7d

Leerkracht

Miriam Steur

 

Karin Straathof

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.