Home » Blog » weekverslag

weekverslag

We gaan nu over maandag vertellen. Met rekenen hebben we verdubbelingsrijen geleerd. De kinderen vonden dat nog best wel moeilijk maar sommige vonden het iets makkelijker. Je moest wel veel op schrijven. Wij vonden het best wel leuk.

Dinsdag

Hadden we een nieuwskring van Luna het ging over de aanslag in Londen. Met nieuwskringen en spreekbeurten en boekbesprekingen mogen de kinderen altijd zelf stemmen.

Woensdag

Vandaag hebben we muziek gehad van juf Maartje we hebben met jumelles gespeeld ,dat zijn helle kleine gitaartjes en die moesten we hellemaal zelf stemmen en daarna moesten we happy birtday spelen maar dat heeft nog niemand gedaan.

Donderdag

Vandaag gingen we weer tutorlezen. We hadden een taaltoets die was niet super moeilijk. We hebben geluisterd naar een boekbespreking van Djimon en een nieuwskring van Tim. Het was een leuke boekbespreking en een leuke nieuwsring allebei heel leerzaam. De juf heeft een leuk liedje gevonden van “kak het uit”. Dat gaan we veel oefenen.

Vrijdag

De B-kinderen gingen in groepjes begrijpend lezen en de A-kinderen gingen met de juf. We gingen het rekenen afmaken van de week. We gaan nog weektaak doen en spelling en we krijgen nog aardrijkskunde van meester Louis.

Van Daphne, Djimon, Senna en Jorinda                      

Leerkrachten

juf Sharon Wijsman

juf Corry van Lith

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.