Home » Blog » weekverslag 30 oktober

weekverslag 30 oktober

Week verslag 30 oktober

MAANDAG

We hebben gegymd bij meester Menno. We hebben ook gerekend en een dictee van spelling. We hebben een nieuw boek van de week!! “Het leven van een loser niet te doen.”

DINSDAG

We hadden vandaag een nieuwskring van Kiki en een boekbespreking van Brent. We hebben weer nieuw huiswerk meegekregen en dat was deze keer geschiedenis. We hebben taal gedaan en dat was best een moeilijke les. Het rekenen was heel erg saai.

WOENSDAG

We hebben vandaag een projectje gedaan met rekenen we moesten kubieke centimeters maken van kneks en we moesten de klas opmeten en de wc opmeten. We hebben met elkaar in een kubieke meter gezeten. Er passen veel kinderen in….. We gingen pas na het buitenspelen eten en drinken in plaats van voor het buitenspelen. We hadden het toen te druk met rekenen. Nog even de weektaak doen en de dag is alweer bijna om. We moesten ook een verhaal schrijven over avontuur dat niet echt gebeurd mocht zijn. Best moeilijk.

DONDERDAG

We hadden de boekbespreking van Luna en de nieuwskring van Djimon. We hadden gesprekjes met de juf over school en of je school leuk vond.Met de gym hadden we handbal dat was best wel leuk.

VRIJDAG

Vandaag hadden we grej of the week en dat had te maken met suiker. Fotosynthese. Vandaag zijn we weer begonnen met de werkstukken. Vanmiddag gaan we spinnetjes maken van wol en vork daarom moesten we allemaal een vork meenemen voor ons spinnen web en daar hebben we heel veel zin in want het is nog wel best moeilijk.

Gemaakt door Luuk, Kiki, Mika en Jorinda

 

Leerkrachten

juf Sharon Wijsman

juf Corry van Lith

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.