Sportdag

Wat hebben we een gezellige en sportieve sportdag gehad! We zijn de ochtend gestart met een sportquiz… deze werd gewonnen door Elin en Noortje. Daarna gingen we op de fiets naar RKDES. We hadden meteen een flinke warming-up, want er stond nogal veel wind.
Daar aangekomen mochten we starten met de clinic dansen. Vervolgens deden we een lesje taekwondo, handbal en gingen we nog even helemaal los bij de bootcamp. Iedereen deed heel goed mee, dus een ijsje en vaantje aan het einde was zeker verdiend! Wat een topdag!

Verkeersexamen

Heerlijk in het zonnetje ons verkeersexamen gefietst!
We bedanken de organisatie en alle ouders en grootouders die de hele ochtend als controlepost hebben gezeten.
Super!

Poldersport

Wat een geweldige dag was het vandaag! We hebben superveel samengewerkt en hele leuke activiteiten gedaan. Allemaal onder goede begeleiding van de mensen van Poldersport. Helaas moest Yana vroegtijdig afhaken omdat ze te hoog van een touw was gesprongen. Daarmee is ze door haar enkel gegaan. Ondanks deze pech kijken we terug op een zeer geslaagd “schoolreisje”.

Circuit Yana en Elin

Yana en Elin hadden samen een knutselcircuit voorbereid. Alles zelf bedacht, materialen bij elkaar gezocht ,indeling van groepen gemaakt en een uitleg geregeld via een PowerPointpresentatie.. Wat was het gezellig! Elin en Yana hielden alles goed in de gaten en hielpen waar het nodig was. Meester Eric liep langs en vroeg of hij ze nog een baan aan kon bieden op termijn. Dat was een leuk compliment. Bedankt lieve meiden voor voor jullie inzet voor de groep!

Paasontbijt

Yes, toch nog een beetje feest! We hebben een heel gezellig Paasontbijt gehad. En natuurlijk nog even traditioneel eitje-tik gedaan. Yana heeft wéér gewonnen dit jaar…!
Aan het einde van de ochtend nog even ons papier-maché knutsel geverfd. Het was een geslaagde dag!

Jarigen!

Paassfeer

We hebben geinige hazen gemaakt met kleurige bril en we hebben hanen geknutseld die bij ons in de groep gezellig naast elkaar zitten

Tekenen met blinddoek

Grappig bedacht om elkaar tekenopdrachten te geven met een blinddoek voor.
Victoria en Yana hebben er plezier in!

Bijzondere tijd

Het zijn bijzondere tijden op dit moment. Als we op de gang lopen dragen we ons neus-mondmasker.
Even voor de foto doen we ze nu op in de klas.
Hoe zullen we later op deze tijd terugkijken?

Zeestromen en klimaat

   

Onze aardrijkskundeles ging vandaag over de invloed van de zeestromen op het klimaat. Na informatie op het digibord en uit het bronnenboek, gingen we aan de slag in tweetallen. De informatie moest verwerkt worden in een poster en daarna presenteerden we aan elkaar wat we hadden gemaakt. Het was een actieve en leerzame les!

Groep 7c

Leerkrachten

Marina Siebers

Tamara de Jong

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.