Praktisch verkeersexamen

Deze toppers stonden afgelopen dinsdag aan de start van de route. Het was nog even wachten op de uitslag, maar ze zijn allemaal geslaagd! Dat kon ook niet anders natuurlijk. Trots op ze!

Schoolreisje poldersporten

Wat hebben we genoten gisteren!! We zijn de dag begonnen met de fietstocht naar de Kwakel. Daar aangekomen even wat gegeten en gedronken. Toen gingen we starten met zeskamp. Leuke spellen in teams tegen elkaar gespeeld. De eerste lagen toen al te dobberen in de sloot. Korte pauze om weer even op adem te komen en wat te eten voor extra kracht. Nu kon het echte werk beginnen, de survivaltocht😁 Hier zijn niet zoveel foto’s van, want de juf werd niet gespaard tijdens deze tocht. We hebben gelachen, het einde van een parcours nét niet droog gehaald, aangemoedigd en gezwommen. Kortom GENOTEN!

Vervolg van ‘Genieten met zoveel sneeuw!’

Groep 7B in de sneeuw.

Vanwege de sneeuw gingen we lopend naar de gym met z’n allen. Natuurlijk even gestopt voor een mooie sneeuwfoto ☀️❄️☃️

Genieten met zoveel sneeuw!

Laatste schooldag 2020..

Jeetje, hoe zal ik beginnen. Daar was dan de laatste schooldag van 2020. Heel anders dan we natuurlijk in gedachte hadden. Het is helaas niet anders. Vandaag nog een gezellige, beetje chaotische, dag gehad met elkaar. Er is van alles mee naar huis gegaan. Teams is uitgelegd, dus in principe klaar voor het thuiswerken. Ik krijg al berichten van kinderen via Teams om te checken of die het doet 😉

Ik wens jullie bij deze alvast fijne dagen. Let goed op elkaar en geniet, ondanks alles, van de mooie dingen met elkaar.

Boerenkool en spruitjes

Vandaag zijn we helaas voor de laatste keer naar de Smikkeltuin geweest. De boerenkool en spruitjes zijn mee naar huis en de tuintjes zijn netjes opgeruimd.

Sinterklaasfeest

Wat een leuke en gezellige dag hebben we vrijdag gehad. Iedereen had goed zijn/haar best gedaan. Alleen maar mooie surprises en gedichten. We hebben genoten😊

Voorronde voorleeswedstrijd

Gisteren hebben we de voorronde van de voorleeswedstrijd gehouden in de klas. De stukjes waren goed geoefend thuis. Er werd enthousiast voorgelezen en geluisterd naar elkaar. Na de eerste ronde hadden we 6 winnaars. De 6 winnaars hebben daarna voor de hele klas voorgelezen. De winnares is Jenthe! Op maandag 9 november hebben we de voorleeswedstrijd met alle groepen 7. Jenthe gaat groep 7B vertegenwoordigen.

Eerste weken groep 7

De tijd vliegt! In de eerste 4 weken van groep 7 hebben we al veel gedaan en geleerd. We zijn gestart met de nieuwe methode van rekenen. Met de zaakvakken: geschiedenis, aardrijkskunde en natuur zijn we ook begonnen. De eerste toetsen, woordjes Engels, zijn zelfs al gemaakt. Stil zitten doen we niet snel in groep 7. We zijn hebben de openingsviering gehad en we zijn al twee keer naar de schooltuin geweest.

Openingsviering
Eerste bezoek aan de schooltuin
Eerste bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin

Groep 7b

Leerkracht

Manouk Egberts

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.