Vervolg van ‘Genieten met zoveel sneeuw!’

Groep 7B in de sneeuw.

Vanwege de sneeuw gingen we lopend naar de gym met z’n allen. Natuurlijk even gestopt voor een mooie sneeuwfoto ☀️❄️☃️

Genieten met zoveel sneeuw!

Laatste schooldag 2020..

Jeetje, hoe zal ik beginnen. Daar was dan de laatste schooldag van 2020. Heel anders dan we natuurlijk in gedachte hadden. Het is helaas niet anders. Vandaag nog een gezellige, beetje chaotische, dag gehad met elkaar. Er is van alles mee naar huis gegaan. Teams is uitgelegd, dus in principe klaar voor het thuiswerken. Ik krijg al berichten van kinderen via Teams om te checken of die het doet 😉

Ik wens jullie bij deze alvast fijne dagen. Let goed op elkaar en geniet, ondanks alles, van de mooie dingen met elkaar.

Boerenkool en spruitjes

Vandaag zijn we helaas voor de laatste keer naar de Smikkeltuin geweest. De boerenkool en spruitjes zijn mee naar huis en de tuintjes zijn netjes opgeruimd.

Sinterklaasfeest

Wat een leuke en gezellige dag hebben we vrijdag gehad. Iedereen had goed zijn/haar best gedaan. Alleen maar mooie surprises en gedichten. We hebben genoten😊

Voorronde voorleeswedstrijd

Gisteren hebben we de voorronde van de voorleeswedstrijd gehouden in de klas. De stukjes waren goed geoefend thuis. Er werd enthousiast voorgelezen en geluisterd naar elkaar. Na de eerste ronde hadden we 6 winnaars. De 6 winnaars hebben daarna voor de hele klas voorgelezen. De winnares is Jenthe! Op maandag 9 november hebben we de voorleeswedstrijd met alle groepen 7. Jenthe gaat groep 7B vertegenwoordigen.

Eerste weken groep 7

De tijd vliegt! In de eerste 4 weken van groep 7 hebben we al veel gedaan en geleerd. We zijn gestart met de nieuwe methode van rekenen. Met de zaakvakken: geschiedenis, aardrijkskunde en natuur zijn we ook begonnen. De eerste toetsen, woordjes Engels, zijn zelfs al gemaakt. Stil zitten doen we niet snel in groep 7. We zijn hebben de openingsviering gehad en we zijn al twee keer naar de schooltuin geweest.

Openingsviering
Eerste bezoek aan de schooltuin
Eerste bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin
Tweede bezoek aan de schooltuin

Groep 7b

Groep 7b

Leerkracht

Manouk Egberts

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.