Home » Blog » Weekverslag 30 oktober t/m 3 november

Weekverslag 30 oktober t/m 3 november

Maandag

Maandag gingen we als eerst rekenen en daarna luisteren naar de leuke verhalen van de kinderen. Neem als voorbeeld Luuk Z. Hij was naar Disneyland geweest en had Mickey Mouse handschoenen mee naar school genomen. Toen gingen we nog even taal doen. We vierden de verjaardag van Fernando en daarna lekker eten en drinken en buitenspelen. Na het buitenspelen deed Luuk H. zijn boekbespreking. Hij deed het over De grijze jager en de ruïnes van Gorlan. Na het werken hadden we de koffer van Noa. Eerst weektaak en daarna aardrijkskunde van meester Tycho. En toen lekker naar huis.

 

Dinsdag

We begonnen deze mooie dag met taal. Daarna gingen we rekenen. Na het rekenen, vierden we de verjaardag van Naomi en hadden we even pauze. Toen gingen we naar de gym. Bij de gym gingen we met ringen zwaaien, hinkelen voor het rapport en het jager spel doen. Toen gingen we aan de werkstukken. Na de werkstukken gingen we geschiedenis doen. Dat was ook ons huiswerk. Toen was de dag alweer voorbij.

 

Woensdag

We begonnen deze dag weer met rekenen. Na het rekenen gingen we spelling doen. Daar leerden we de woorden die eindigen op -isch(e). Daarna eten en drinken. Toen hadden we muziekles van juf Maartje op de ukelele. Daarna gingen we buitenspelen en muziek afmaken. We sloten de dag af met taal.

 

Donderdag

Deze dag begonnen we met catechese. Dat ging over Jozef de dromenkoning. Daarna taal, eten en drinken en nog even een uurtje gymles van meester Menno. We gingen oefenen voor het schoolhandbaltoernooi. Nog even rekenen. Dat ging over een kubieke meter. We bouwden zelf een m3 van papier. Er pasten wel 17 kinderen in! Toen nog spelling en natuniek en naar huis.

 

Vrijdag

Alweer de laatste dag van deze week. Nog even hard werken en dan is het weekend. Eerst de nieuwskring van Noa. Het ging over ‘Kinderopvangcentra laten kinderen buiten slapen in een speciaal huisje’. Daarna was Engels. Na Engels gingen we zelfstandig werken. Daarna gingen we eten en drinken en buitenspelen. Toen hadden we de boekbespreking van Tristan. Dat ging over Fantasia deel 11. Nieuwsbegrip ging over een wolf op de Veluwe. Op de computer WIG en taal actief. Daarna weektaak bespreken. Toen nog knutselen. De week sloten we af met de grey of the week over fotosynthese.

 

Gemaakt door Morris en Jill L.

 

Leerkracht

juf Wendy van Schie

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.