Home » Blog » Week 6

Week 6

Maandag: meester Tycho was er de hele week. Nora had de koffer mee naar school genomen. Grey of the week: is het een film of is het een eiland? Dat was het raadsel. Ook gingen we weer tutorlezen. De opdracht was: kijken of het kind goed de leestekens kon gebruiken. We hadden ook nog geschiedenis.

Dinsdag: in de ochtend was bezoekuur ouders. We hadden ook de escape room. Het was heel spannend. Met het werkstuk maakten we een begin aan hoofdstuk 2. Aan het einde van de dag hadden we drama les. We deden de emotie bus. Dat was dat je de emotie moest uitbeelden dat op je kaartje stond. We kregen ook nog de topotoets mee naar huis als huiswerk.

Woensdag: hadden we muziekles van juf Maartje. En Morris ging een stukje spelen op de ukelele. We hadden ook nog aan onze weektaak gewerkt.

Donderdag: we gingen weer tutorlezen. We gingen ook naar de gym en hadden een volleybal clinic. Op het einde gingen we ook nog torens bouwen van spek en spaghettistokjes.

Vrijdag: Katelijne had haar nieuwskring. Ze deed het over een dierentuin in België die moest sluiten. We hebben ook nog catechese gedaan. Het ging over Sint-Joris en de draak. Het antwoord van de Grey of the week was: Madagaskar.

Gemaakt door Michelle en Tygo

Leerkracht

juf Wendy van Schie

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.