Home » Blog » Week 13

Week 13

Maandag: zijn we begonnen met de muziekles daarna de rekenles daarna gingen we taal doen toen gingen we naar de gym.

Daarna gingen we spelling doen, en ook nog een Grej doen over Adolf Hitler.

Dinsdag: we begonnen met de rekenles, daarna deden we de taalles. Na de pauze gingen we aan spelling.in de middag gingen we het kerst circuit doen en er kwamen mooie resultaten uit.

We maakte onder anderen mooie sterren van papier, Rudolf van wol, Rudolfje’s van was knijpers en cd’s versierd voor het kerst diner.

Woensdag: begonnen we met de rekenles daarna gingen we naar de gym en daar deden we een heel leuk spel namelijk: 1 team gin bij de korf staan het andere team zat op de bank een van het team die op de bank zat moest de bal trappen en moest toen rondjes rennen het andere team moet de bal in de korf gooien en als de bal raak was had dat team gewonnen

Donderdag: we begonnen met de rekenles. Daarna deden we spelling . na de pauze begonnen we met de boekbespreking van Denley. Daarna deden we taal nieuwsbegrip.

En we gingen nog aan onze klaas taak.

Vrijdag: begonnen we met de aardrijkskunde toets toen gingen we de taal toets doen. Daarna ging het buiten een klein beetje sneeuwen. na de pauze gingen we nog rekenen en nieuwsbegrip xxl doen.

Daarna gingen we typen en aan ons werkstuk toen gingen we een naamboom knutselen en de grej of the day was gibraltar.

Sophie en Fabiënne

Leerkrachten

meester Ron van Moorsel

meester Danny Dollée

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.