Home » Blog »

Maandag Het is maandag vandaag hebben muziek, Met muziek gingen we een spel doen en dan moet je iemand een groepje maken van 4 met dezelfde ritme. Na dat gingen we taal doen, Dat was een leuke les, We moesten de themawoorden herhalen. Om 10:00 gingen we eten en drinken en Simons Cat kijken, Dat was grappig. Toen gingen naar de gym bij de gym gingen we met ringen spelen en hinkelen voor onze rapporten. Toen gingen de kring praten over de herfstvakantie. Toen was het 12:00, Dat betekent lunch. Daarna gingen we rekenen doen. Om 13:45 gingen taal afmaken. Toen gingen we leesparade doen. Om 15:00 gingen we weektaak uitleggen.

 Dinsdag 

We begonnen met rekenen. Toen gingen we spelling doen. Toen gingen we 25 minuten aan de weektaak werken. Toen gingen we eten en drinken, En buitenspelen. Toen was het tijd voor taal. En het was lunchtijd. Toen gingen we nieuwsbegrip doen. Toen hadden we de Grej of the day. Een lesje over de zuivelboerderij.

Woensdag

Het was november joepie! Toen deden we rekenen. Daarna deden we spelling, Dat doen we altijd. Na dat gingen we eten en drinken en toen gingen naar de gym. Bij de gym gingen we gingen stopdans doen en koning-keizer-admiraal. Toen we weer terug waren was het een supergrote ruzie tegen de meester (maar het was een soort wie is de mol hij deed net als of)

Donderdag

We begonnen de dag met taal. Toen deden we leesparade. Toen gingen we weektaak doen. Toen gingen we eten en drinken, En buitenspelen. Toen rekenen. Toen was het lunchtijd. Toen gingen we natuur doen. Het was tijd voor spelling.Toen gingen we verkeer doen. Het was tijd voor tekenen/weektaak.

Vrijdag

We begonnen met Aardrijkskunde. Toen deden we spelling. Na gingen voorspellen wat de ding van de dag was dus Grej of the day. Toen gingen eten en drinken en naar buiten. Daarna gingen we rekenen/nieuwsbegrip xl doen. Toen gingen we typen/werkstuk (iPad) Toen deden we een taaltoets.En dan Creativiteit. De Grej was kolibrie

Gemaakt door Marlon en Thierry.


 

Leerkrachten

meester Ron van Moorsel

meester Danny Dollée

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.