Carnaval

Wat was het gezellig! Ouders, bedankt voor jullie hulp!

Maskers maken voor de carnaval

Leerstrategie

We zijn begonnen met het bekijken van verschillende leerstrategie├źn. In een groepje hebben we allerlei vragen met elkaar doorgenomen. Hoe leer jij? Gebruik je ezelsbruggetjes? Wanneer leer je? De komende tijd gaan we hier mee verder.

Resultaat

Creatief bezig zijn…

Op donderdag en vrijdag gaan we altijd aan de knutsel! De afgelopen twee weken werd er hard gewerkt. Het resultaat van de groepsopdracht laat nog even op zich wachten..

Kerst

Wat hebben we leuke dagen gehad de afgelopen weken… met als hoogtepunt het kerstdiner! Wat zag iedereen er mooi uit en wat waren er lekkere dingen gemaakt/meegenomen.

Vandaag hebben we alles opgeruimd en zijn we naar het schimmenspel van groep 8 wezen kijken. En nu is het tijd voor vakantie! Een hele fijne kerst allemaal en alvast een gezond en gezellig 2018!

Sneeuwpret

Wat lag er veel sneeuw vorige week maandag. Helaas konden we daardoor niet gymmen, maar natuurlijk gingen we wel even naar buiten! Sneeuwballengevecht, sleetje rijden en sneeuwpoppen maken.. erg leuk!

Een gezellige vrijdagmiddag..

It’s the most wonderful time of the year! Dat betekent dat we de kerstboom mogen optuigen. Dat deden een aantal kinderen maar al te graag, en het resultaat is super! Anderen gingen lekker met de nieuwe Kapla spelen, knutselen of de juf helpen met van alles en nog wat. Gezellig!

Meester Louis

Vandaag was meester Louis voor de laatste keer in de klas om Natuniek te geven. Meester Louis gaat namelijk met pensioen. We vinden het jammer dat hij weg gaat, want het was altijd erg leuk met hem. We gaan hem missen!

Dag meester Louis!

Zuivelboerderij

Vorige week zijn we naar de Zuivelboerderij van de ouders van juf Lisa geweest. Karin (de moeder van juf Lisa) heeft ons van alles verteld over het reilen en zeilen bij haar op de boerderij. Het was een leerzame en gezellige ochtend!

Ouders, bedankt voor het rijden!

Groep 6c

Leerkracht

juf Tamara de Jong

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.