Gouden Griffel & Gouden Penseel

Tijdens de Kinderboekenweek werd er natuurlijk extra gelezen. Daarnaast mochten de kinderen zelf een beroep verzinnen, hier een tekening en een verhaal bij maken. De winnaar van de mooiste tekening kreeg het Gouden Penseel en het mooiste verhaal kreeg de Gouden Griffel.

Kunstlokaal

Op donderdag 30 september zijn wij met de klas naar het kunstlokaal in Amstelveen geweest. De kinderen hebben daar aan de hand van verschillende technieken een planeet ontworpen.

Schoolreisje

Op dinsdag 28 zijn de groepen 5, 6 en 7 naar Drievliet geweest. Het was een top dag.

Verkiezing leerlingenraad

Afgelopen vrijdag was er een verkiezing voor de leerlingenraad. Falco, Lianne, Joeri en Madelief hadden zich verkiesbaar gesteld. Allemaal hadden ze een mooie PowerPointpresentatie gemaakt en iedereen wist goed zijn standpunten duidelijk te maken. Na een spannende verkiezing kreeg Madelief uiteindelijk de meeste stemmen. Iedereen super gedaan!

Openingsviering

De eerste activiteit is een feit! Samen met andere groepen kwamen wij bij elkaar in de kerk voor de openingsviering. Het was een groot succes!

Experiment in de klas

Afgelopen dinsdag was er een aardrijkskunde les over platen. Uiteraard hebben de kinderen ook zelf mogen ervaren hoe de aardplaten langs elkaar schuiven. Dit deden wij met behulp van chocolade.

Groep 6c

Groep 6c

Leerkrachten

Kay de Kloet

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.