Bezoek schrijfster

Sanne de Bakker die kwam langs op 5 oktober. Ze las voor uit: Alles wat je moet weten over scheten. Sanne de Bakker is ook scheten deskundige. We gingen ook een quiz doen over scheten. De winnaar kon een boek winnen. Je moest dan alle vragen goed hebben. Er waren veel kinderen die alle vragen goed hadden beantwoord. De kinderen die nog over waren die moesten allemaal een getal zeggen onder de 20. Het was heel spannend want daarna moest iedereen een getal zeggen onder de 15. De winnaar was iemand uit 6c. De show was heel leuk en leerzaam. Sanne de Bakker deelde om 12:00 handtekeningen uit. 

Geschreven door Fenna en Tjalling.

  

Schoolreisje!

We zijn dit jaar met schoolreisje naar Drievliet geweest. Het was echt super leuk! Eerst gingen we met de bus erheen. We gingen uit de bus en we liepen het park in. We gingen verzamelen bij de bankjes die er stonden en we aten toen even wat. Als je klaar was met eten mocht je met je groepje het park in. Alle attracties en achtbanen waren heel leuk! Later om 2 uur moesten we weer naar de bankjes en toen gaven mensen met piraten kostuums een kleine show. Als afsluiting gingen we met zijn allen een ijsje eten en we reden toen weer met de bus terug. Het was dus een heel leuk schoolreisje!

Groetjes uit  groep 6b!

Gemaakt door Rosa en Mason 

Kijk eens hoe mooi dat klinkt

 Liefste vaders en moeders van 6b. 

We zijn naar een kunsthal geweest in Amstelveen. We moesten allemaal een eigen planeet bedenken en maken. 

Het was heel leuk want je mocht het met krijt doen. En daarna moesten we weer naar huis. Alles is heel mooi geworden. 

Groetjes 6b 

Gemaakt door Hugo en Luna 

 

Leerlingenraad

 Hoi papa’s en’ mama’s  

Op school gaan we dingen bespreken met kinderen van andere klassen wat er beter kan voor de school. 

Hierbij de uitleg. De kinderen moesten  een presentatie maken over waarom ze in de leerlingenraad wilde. Dit moesten ze presenteren om  daarmee zoveel mogelijk stemmen te winnen. 

De kinderen die mee wilden doen waren: Indy, Laura, Yara, Bor en Dani.  

Je kon winnen was door de meeste stemmen te halen. 

De winnaar aan het begin was niemand, want het was gelijkspel. Toen hebben we opnieuw gestemd tussen Laura en Indy en de winnaar is Indy !!! 

 En Indy gaat nu op dinsdag voor het eerst een bespreking houden met de andere kinderen uit de leerlingenraad.  Er zitten namelijk 11 andere kinderen in de leerlingenraad, in totaal zijn het dus 12 kinderen.   

 

Geschreven door Yara en Jayden  

Welkom in groep 6b

Gemaakt door: Liz en Dani

Wachtwoord filmpje: groep6b

Groep 6b

Groep 6b

Leerkrachten

Lisa van Veen

Linda Mäki

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.