Poldersporten

Wat geen geweldige dag hebben we met elkaar beleefd: poldersporten in de Kwakel. ’s Ochtends deden we eerst een zeskamp en na de lunch was het tijd voor het échte werk. Grenzen en angsten werden overwonnen over de spannende parcoursen. Helemaal droog bereikten we de overkant niet, maar we moedigden elkaar aan en hadden veel plezier.’ Dit was het leukste schoolreisje ooit!’ zeiden de kinderen.

Naar de schooltuin

Direct na de meivakantie mochten we weer naar de schooltuin. We waren benieuwd hoe de tuintjes eruit zagen en wat we vandaag weer zouden leren. De handen moesten uit de mouwen worden gestoken, want we moesten munt, rode biet, sperziebonen, ui en rode kool in de grond zetten. Dat belooft veel lekkers van de schooltuin!

Schooltuin

Vandaag gingen we voor het eerst naar de schooltuin. Opa Arie legde ons uit hoe een aardappel onder de grond groeit en hoe we deze in de aarde moesten poten. Per tuin kreeg iedereen 5 aardappelen. Ook mochten we per tuintje een mooi viooltje uitzoeken en in de aarde plantten. Na de meivakantie gaan we weer naar de schooltuin. We zijn benieuwd of er dan al aardappelplanten te zien zijn…

Pasen in de klas

Wat was het gezellig vanmorgen op school. We vierden Pasen met een heerlijk Paasontbijt en werden verrast door een kip die voor elk kind een lekker chocolaatje had. We luisterden ook naar het Paasverhaal en speelden eitje tik. De eierkoning werd Justin. Hij wist zijn ei tot het einde heel te houden. Gefeliciteerd! Fijne Pasen allemaal!

Verrassing!

De GROTE ‘We-Gaan-Nog-Even-Door-Thuiswerk-Challenge!’

Thuiswerken

De tweede thuiswerkweek zit er alweer op. Wat doet iedereen zijn best om het schoolwerk zo goed mogelijk te maken! Vandaag hebben we de de week weer afgesloten met een leuke Kahoot quiz.

De grote juf Wendy thuiswerk challenge

Wat is iedereen thuis goed aan het werk! Naast rekenen, taal, spelling en lezen zijn kinderen ook bezig met de thuiswerk challenge. Niet verplicht, maar wel heel leuk om mee te doen. Er worden verhalen geschreven, tekeningen gemaakt en gebakken. Wat leuk om iedereen zo bezig te zien!

Kerstknutselen

Sinterklaasfeest

Wat was het een feest vandaag op school! Sinterklaas kwam aan op de Antoniusschool. In de klas vierden we Sinterklaas voor het eerst met mooie surprises. Wat had iedereen zijn best gedaan!

Groep 6a

Leerkracht

Wendy van Schie

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.