Laatste schooldag

Op de laatste schooldag hebben we in de kring besproken over de leukste momenten van groep 5 en de zomervakantie. Daarna hebben we lekker gespeeld en na het buitenspelen hebben we een Kahoot quiz gemaakt over alle Grej of the days. Daarna hebben we alle tafels aan de kant geschoven en zijn we gaan aftellen op het schoolplein!

Vossenjacht 2021

Rekenen

In de klas zijn we veel aan het oefenen met cijferen. We maken vaak een aantal sommen samen of in tweetallen. Daarna gaan we allemaal zelfstandig aan de slag.

Geschiedenis

Tijdens de geschiedenisles van vandaag hebben wij een spel gespeeld over de middeleeuwen. We hebben geleerd dat de steden in de middeleeuwen vaak vies en gevaarlijk waren.

Juffendag

Gisteren hebben wij mijn verjaardag gevierd. Ik ben onwijs verwend! Bedankt daarvoor! In de middag hebben we spelletjes gespeeld en een eierkoek versierd en natuurlijk ook opgegeten. We hebben de middag afgesloten met een Kahoot quiz over de klas. Het was een erg gezellige middag!

Vaderdag

Complimentenbloemen

Spelling oefendictee

Spelletjesochtend en sportdag

Vanmorgen hebben we in de ochtend gezelschapsspelletjes gespeeld. In de middag gingen we lopend naar RKDES en daar kregen wij 4 clinics.

Schoolreisje

Gelukkig hebben we dit jaar het schoolreisje door kunnen laten gaan. Vandaag hebben we gepoldersport in de Kwakel. Wat hadden we een fantastisch weer en wat hebben we genoten. Het was soms nog best spannend, maar een aantal kinderen hebben zeker hun angsten overwonnen, heel knap!

Dit was ook een perfect uitje voor teambuilding. We hebben elkaar aangemoedigd en geholpen. Ik ben een trotse juf!

Ik heb tijdens het poldersporten veel filmpjes en foto’s gemaakt. Hiervan heb ik een film gemaakt. Met onderstaande link kunnen jullie het filmpje bekijken: Link filmpje schoolreisje

Het filmpje is verborgen op youtube en kan alleen met de link bekeken worden. Dit in verband met privacy.

 

 

 

 

Groep 5a

Leerkracht

Chantal Karemaker

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.