KerstOntbijt

Gelukkig hebben we op de valreep nog een gezellig kerstontbijt met elkaar gehad. Er werd goed gegeten en wat zagen ze er allemaal mooi uitz!

Daarna hebben we met de hele school een kerstquiz gedaan. We zijn derde geworden!

Nu is het tijd om alles weer op te ruimen, want bijna vakantie! Alvast fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Sinterklaasfeest

Het was weer een groot feest. Er is gezongen en gedanst. Dit werd beloond met pepernoten en een super leuk cadeau.

Pietengym

Alle kinderen zijn geslaagd voor hun pietendiploma!

Schoen zetten

Toen de kinderen vanmorgen aankwamen op school was het weer één grote rommel; bedankt rommelpieten! We vonden wel de schoenen, maar er zaten geen cadeautjes in. De pieten hadden met blokjes woorden op de tafel gelegd. Daar konden we uit opmaken dat we moesten zoeken. Na heel lang zoeken, vond Dévy de cadeautjes achter het bord. Een gigantische chocolade munt. Eerst de klas opruimen en daarna mocht deze heerlijk opgesmuld worden!

Bezoek van DV&O

Vorige week kregen we bezoek i.v.m. de Kinderboekenweek met als thema beroepen. Er kwam iemand van DV&O, dienstvervoer en ondersteuning. Zij zorgen o.a. voor het vervoer van gevangen.

Openingsviering

Vandaag was de openingsviering in de kerk. Er werd gebeden, geluisterd naar de pastoor en gezongen. Fabian en Benjamin lazen ons wens voor: “Wat wij dit jaar niet kwijt willen raken is… elkaar en hoe leuk we het samen hebben!”. Deze wens hebben de kinderen zelf bedacht. Tim, Viren, Evi, Dévy en Sanne mochten in het koor zingen. Het was een mooie opening van het nieuwe schooljaar. Wij hebben er zin in!

De eerste week in groep 4

De eerste week zit er alweer op. En wat is er hard gewerkt!

In groep 4 werken we met een andere methode voor taal/spelling dan in groep 3. Ook moest er ineens in een schrift met lijntjes geschreven worden. Dit was even wennen, maar ze doen het heel goed! Gelukkig zijn het rekenboek en het schrijfschrift wel bekend.

Deze week hebben de kinderen al gym- en zwemles gehad. Ook hebben de kinderen een verjaardagkalender geknutseld, zodat we kunnen zien wanneer wie jarig is. De eerste verjaardag werd vandaag al gevierd. Kortom een drukke eerste week!

Wij zijn er klaar voor!

Geniet nog van het weekend en tot maandag allemaal!

Groep 4d

Groep 4d

Leerkrachten

Jolanda Pouw

Ilse Meijer

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.