Sportdag

Afgelopen donderdag was er voor de groepen 3 & 4 een sportdag op RKDES. De kinderen zijn aan de slag gegaan met allerlei sporten: bootcamp, handbal, dansen & taekwondo. Uiteraard was er na afloop ruimte voor een ijsje en ging iedereen voldaan naar huis.

Schoolreisje

Op 11 mei was het schoolreisje. Samen met de andere groepen 3 & 4 hebben we er een super dag van gemaakt. Spelletjes spelen in de klas, springen op de springkussens en cake versieren. Kortom het was een top dag!

Pasen

Ook in 4D hebben wij groot Pasen gevierd. Vanmorgen hebben wij met z’n alle ontbeten. Daarna lekker gespeeld, een muziek en Drama les en uiteraard eitje-tik.

Sinterklaas op de Antoniusschool

Het was vorige week weer één groot feest. Op donderdag mochten de kinderen pietengymmen en op vrijdag kwam sintereklasse naar school.

Rommelpiet

Schoenzetten

Vandaag mochten de kinderen uit groep 4D hun schoenzetten. Nu hopen dat rommelpiet onze klas overslaat……..

Herfst

Vandaag is groep 4D naar buiten geweest. De opdracht was: “zoek het mooiste blad wat je kunt vinden”. In de klas hebben de kinderen een werkblad gemaakt over het blad.

Openingsviering in de kerk

Op donderdag 3 september was de Openingsviering in de kerk. Het was erg gezellig. We hebben liedjes gezongen, de pastoor heeft een verhaal verteld en wij hebben benoemend wat wij nog hebben wanneer wij op reis gaan. Uiteraard hebben wij de viering afgesloten met het Antonius lied!

Groep 4d

Groep 4d

Leerkrachten

Kay de Kloet

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.