Bezoek van DV&O

Vorige week kregen we bezoek i.v.m. de Kinderboekenweek met als thema beroepen. Er kwam iemand van DV&O, dienstvervoer en ondersteuning. Zij zorgen o.a. voor het vervoer van gevangen.

Openingsviering

Vandaag was de openingsviering in de kerk. Er werd gebeden, geluisterd naar de pastoor en gezongen. Fabian en Benjamin lazen ons wens voor: “Wat wij dit jaar niet kwijt willen raken is… elkaar en hoe leuk we het samen hebben!”. Deze wens hebben de kinderen zelf bedacht. Tim, Viren, Evi, Dévy en Sanne mochten in het koor zingen. Het was een mooie opening van het nieuwe schooljaar. Wij hebben er zin in!

De eerste week in groep 4

De eerste week zit er alweer op. En wat is er hard gewerkt!

In groep 4 werken we met een andere methode voor taal/spelling dan in groep 3. Ook moest er ineens in een schrift met lijntjes geschreven worden. Dit was even wennen, maar ze doen het heel goed! Gelukkig zijn het rekenboek en het schrijfschrift wel bekend.

Deze week hebben de kinderen al gym- en zwemles gehad. Ook hebben de kinderen een verjaardagkalender geknutseld, zodat we kunnen zien wanneer wie jarig is. De eerste verjaardag werd vandaag al gevierd. Kortom een drukke eerste week!

Wij zijn er klaar voor!

Geniet nog van het weekend en tot maandag allemaal!

Groep 4d

Groep 4d

Leerkrachten

Jolanda Pouw

Ilse Meijer

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.