Bouwen

1 april

Carnaval

Ernie zegt: ‘10!’

We hadden laatst een gastles van Ernie. Hij zei niet veel… Eigenlijk zei hij alleen het cijfer: 10. Ernie wilde dat wij zoveel mogelijk sommen gingen bedenken die eindigde op, je raadt het al…. TIEN! De kinderen bedachten min, plus en keersommen. Terwijl de kinderen ieder hun eigen blad sommen aan het maken waren, liep Ernie door de klas om de kinderen te helpen. Ernie was erg trots vertelde hij de meester.

Dienst Vervoer en Ondersteuning

In het thema van de kinderboeken week ‘ beroepen’, kwam er iemand langs van de D V en O. Zij vervoeren de zwaarste criminelen van Nederland. De kinderen kregen spannende verhalen te horen, mochten de uitrusting aan trekken en zelf plaatsnemen in de cel! Het was een leuke en beetje spannende ervaring;)

Schoolreisje Avifauna

Dinsdag 28 september hebben wij een geniale dag gehad in vogelpark Avifauna. Eerst hebben we met de hele klas een ronde gemaakt door het vogelpark. later hebben de kinderen zich mogen uitleven in de speeltuin. De weergoden waren ons ook gunstig gestemd. Al met al was het een geweldige dag waarin wij als groep met plezier op terugkijken.

Grej of the day

Gisteren hadden wij de eerste les van de Grej of the day. Het raadsel luidde als volgt: ‘ Een Zweeds meisje met sproetjes en staartjes. De les ging natuurlijk of Pippi Langkous. Aan de hand van deze wekelijkse mini-lessen proberen wij de kinderen te verwonderen en een stukje algemene kennis mee te geven. tijdens de lunchpauze hebben wij vervolgens de originele serie gekeken. Het was een tijdloos succes:)

Groep 4b

Groep 4b

Leerkrachten

Stan van der Kroon

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.