Wij zijn er klaar voor!

Afscheid in de klas van Brigita!

Toch wel een beetje een verdrietige dag vandaag, want Brigita is vandaag voor de laatste keer op school. Ze gaat verhuizen en dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben we het klein “gevierd” in de klas. Brigita heeft getrakteerd, dank je wel!, en wij hebben haar een mooi afscheidsboek gegeven.

Heel veel plezier op je nieuwe school! We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Groetjes van alle kinderen en je juf en meester van 4b!

Beste ouders van groep 4b!

Vanwege Corona mag er bijna niets meer, gelukkig wél het Paasontbijt in eigen groep. Het was super gezellig en we hebben een fijne “feestsfeer”. De kinderen zijn ook weer helemaal op de hoogte van de thema’s: ‘Goede Vrijdag’ en ‘Pasen’. Om jullie toch een indruk te geven, hebben we gelukkig de foto’s nog…

Groetjes, juf Ilse & meester Ron

 

Spellingscategorieën bedenken en schrijven!

Beste ouders en kinderen van groep 4b!

Vandaag zijn we op een andere manier omgegaan met de spellingscategorieën. In de klas hebben we in tweetallen gezocht naar verschillende categorieën die her en der lagen of aan de muur hingen. Vervolgens hebben we zelf bij elke categorie 5 woorden bedacht en op een briefje geschreven. “Leuk om eens op een andere manier met spelling bezig te zijn!” 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bareka) Circuit 4b!

Alle kinderen zijn deze week gestart met een nieuwe vorm van het circuit. In dit circuit zit Bareka, waarbij de kinderen werken met rekenspelletjes om hun automatiseren te trainen.

Sint en de pieten op school

Wat fijn, Sinterklaas en zijn pieten kwamen toch bij ons op school. Wij hebben ze buiten op staan wachten en toen bleek dat de Sint al in de school was. Hij had gekampeerd in de gymzaal! In zijn pyjama kwam hij naar buiten. Na wat dansjes zijn wij terug de klas in gegaan zodat Sint zich even aan kon kleden. In de klas hebben wij een woordzoeker en/of kleurplaat gemaakt. Daarna gingen wij even buiten spelen en toen wij terug kwamen, lag er voor iedereen een zakje snoepgoed. Nog eventjes op de iPad Sinterklaasjournaal spelletjes doen, een filmpje kijken en toen was het eindelijk zover… het feest in de gymzaal! Bas en Lana mochten het programma aan de Sint geven. We hebben gedanst en gezongen. Toen we terug in de klas kwamen, lag er een zak met cadeautjes! Wat een leuke ochtend!

Pietengym en antwoord op onze brief aan Sinterklaas…

Hallo allemaal,

De kinderen hebben vandaag de Pietengym gehad in de Proosdijhal. Klimmen, springen en klauteren… we hebben het allemaal geleerd! Chapeau, jongens!
Maaaaaar we kregen ook antwoord op onze brief aan Sinterklaas. We hebben te horen gekregen dat we netjes kunnen schrijven en dat we erg mooi een brief kunnen opstellen. Erg leuk allemaal! Morgen is de Sint bij ons op school. Wij kunnen niet langer meer wachten!

 

Rommelpieten

Het was weer zover.. de rommelpieten waren langs geweest. Nog heel even wachten tot alle kinderen er waren en toen met z’n allen de klas in. Wat een chaos!! Alles lag overhoop en de schoenen en cadeautjes waren verstopt. Na lang zoeken, werden ze gevonden: een heerlijke chocolade munt. De meeste kinderen aten de munt uiteraard meteen op. Ook vonden we de schoen van sint op het bureau. Alle kinderen kunnen (opnieuw) hun veterstrik diploma halen als zij de schoen van de Sint kunnen strikken. Wat een feest!

Pieten in 4b! :)

Gisteren waren de Pietjes in de klas! Het was gezellig, we hebben gedanst en we mochten de Pietjes vragen stellen! Vandaag hebben we de schoen gezet!

Sinterklaas BINGO!

Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news

Vandaag hadden we een Sinterklaas BINGO in de klas! En Brigita had gewonnen:) 

Groetjes, juf Ilse & meester Ron

Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news – Breaking news

 

 

 

 

Groep 4b

Leerkrachten

Ron van Moorsel

Ilse Meijer

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.