Kerstfeest

En een feest dat was het !!

Dankzij onze fantastische ouderraad hebben we toch nog een Kerstontbijt gehad vandaag! Het was even snel schakelen omdat het een week eerder was, maar het is ze gelukt en alles stond voor ons klaar. Geweldig!

De kinderen zagen er allemaal zo mooi uit!

Helaas kon Nikki er nog steeds niet bij zijn maar gelukkig kon zij ,via de laptop ,toch nog een beetje meedoen.De directie had een super leuke quiz gemaakt voor de hele school. Iedereen deed heel enthousiast mee.

Wij hebben erg genoten van onze ( helaas!) laatste ochtend van dit jaar!

We wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2022!

Terwijl we op de uitslag moesten wachten mochten de kinderen de leerkrachten versieren als kerstboom!
Met alle groepen in de zoom!
De winnaars waren de groepen 7 c en 7d

Sinterklaasfeest

Hopelijk hebben jullie de aankomst van Sinterklaas kunnen mee beleven via de live stream en zo niet dat staat er nog een leuk filmpje op de site. Juf Edith heeft ook voor ons leuke foto’s gemaakt van het Sinterklaasfeest dus geniet maar mee!

Het was een gezellige ochtend.

Pietengym

Juf Ellen was zo lief om een aantal foto’s te sturen van de Pietengym zodat we op afstand kunnen mee genieten!

Schoen zetten

Afgelopen donderdag mochten wij onze schoen zetten. Iedereen had heel goed zijn best gedaan om een verhaaltje of een mooie tekening te maken voor Sint en de Pieten. Fenna vroeg zelfs in de brief of de Pieten rommel wilden maken. Daar hebben ze in ieder geval goed naar geluisterd! We kregen wel eerst een opdracht voordat we ons schoen cadeautje kregen. De Pieten hadden de tafel van 10 op verschillende manieren neergelegd. Jullie hadden ze allemaal gevonden, knap hoor!

Knutselen voor Sint en Piet

Wat is het weer gezellig op school! Onze gangen zijn heel mooi versierd door de ouderraad. Allemaal pakjes, slingers van Sint en Piet! Ook in de klas zit de Sinterklaas sfeer er goed in! Met zijn allen knutselen voor Sint en Piet! Tussendoor Sinterklaasliedjes zingen, echt genieten!

Periodeafsluiting

Vorige week donderdag hadden we , na een lange tijd ,weer een periodeafsluiting. Helaas nog zonder publiek . We vonden het best spannend maar deden het geweldig! We waren trots op jullie optreden! Na afloop mochten we nog even feesten met z’n allen!

Kennismakingsochtend voor de ouders

Aangezien we vorig jaar de kennismakingsochtend in groep 3 niet hebben gedaan i.v.m. de Corona mochten de ouders van groep 4 het dit jaar inhalen. De kinderen kennen elkaar inmiddels al heel goed en gelukkig veel ouders ook al. Het was heel leuk om weer eens om het hoekje te mogen kijken om te zien hoe hard onze kinderen kunnen werken en hoe mooi ze kunnen tekenen en knutselen!

Voordat de ouders kwamen hebben de kinderen weer heerlijk gelezen. Met hun knuffel en op hun favoriete plekje lukt dit extra goed! Kijk maar….

Bezoek van DV&O

Vandaag hadden we i.v.m het thema van de Kinderboekenweek, een speciaal beroep op bezoek. Er kwam iemand van D V & O. Dienst vervoer en ondersteuning. Zij zorgen o.a.voor het vervoer van gevangenen.

We hebben gehoord wat zij allemaal doen en meester Stan mocht het pak aan wat ze aantrekken als zij “ de boef” aan moeten pakken als hij of zij niet meewerkt.
Het allerleukste was dat we zelf ook nog in de cel mochten zitten, zelfs met de deur dicht! Spannend hoor.
Aan het eind mochten we nog vragen stellen maar de tijd was eigenlijk tekort

Start van de Kinderboekenweek!

Schoolreisje Avifauna

Vanochtend gingen we weer als vanouds met de bus op schoolreisje. We gingen met de groepen 3 en 4 naar Avifauna. Wat een feest! Voor 4 a was het dubbel feest want we hadden een jarige job! Senn was vandaag echt jarig dus we hebben met z’n allen voor hem gezongen in de bus! Gefeliciteerd Senn!

Wat hebben we weer geboft met het weer! We hebben een heerlijke dag gehad. We hebben eerst met z’n allen het park door gewandeld en prachtige vogels gezien. Daarna mochten we in de speeltuin spelen en aan het eind hebben we nog een vogelshow bezocht! Tot slot nog een ijsje in de speeltuin en toen moesten we alweer naar huis. Wij hebben weer genoten met jullie!

Groep 4a

Leerkrachten

Jolanda Eveleens

Erica Hermans

 

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.