Mini voetbal

Zaterdag 18 juni waren eindelijk de groepen 3 en 4 aan de beurt voor de minivoetbal. In de hete zon mochten zij de wedstrijden spelen.

Wat deden jullie dit goed zeg. Helaas voor zowel de jongens als de meiden geen prijs maar we waren super trots op jullie!

Zeepkistenrace

Wat was het weer een feest bij ons! Vandaag was de Zeepkistenrace ! In onze groep deden Levi en James mee. Het was nog even heel spannend geweest want er waren problemen met het stuur……

Maar papa’s laten hun kinderen nooit in de steek en tot laat in de avond was er aan gewerkt om de kar weer te laten rijden! Wat waren we allemaal blij dat de kar er vanochtend stond.

In de ochtend mochten we de karren beoordelen en hebben we een spandoek gemaakt.

De Zeepkistenrace begon om 13.00 uur. Er waren 22 karren en wij mochten als 5 e starten. We hadden geen prijs maar wat waren wij super trots op jullie en op de groep! Wat een supporters, geweldig!

Bezoek Bibliotheek

Dinsdag 17 mei gingen we met de groep naar de Bibliotheek. We hadden op school al in tweetallen een informatieboekje gekozen en hier mochten we mee werken.

We waren allemaal heel actief bezig, de tijd vloog om! We werden gebracht en gehaald door ouders, bedankt allemaal!

Sportdag Antoniusschool

Wat fijn dat de Sportdag dit jaar eindelijk weer gewoon door kon gaan en wat hadden we een geluk met het weer. Jullie wisten precies allemaal waar jullie moesten zijn en jullie deden zo goed mee! We hebben weer ontzettend genoten van jullie.

We hadden 12 spellen en een daarvan was het oranjeappel. We hebben vandaag met de kinderen zelf gezocht op welke foto’s zij stonden. Kijken of jullie ze ook kunnen vinden! Succes ermee.

Vliegtuigje vouwen bij Nieuwsbegrip

Afgelopen donderdag ging nieuwsbegrip over een wedstrijd met gevouwen vliegtuigjes. We wilden dit ook met de groep doen maar helaas liet het weer het die dag niet toe.

Vanmiddag hebben we het wel kunnen doen. Eerst werden we verdeeld in 3 groepen. Uit elke groep kwam een winnaar. Tenslotte mochten zij tegen elkaar en Senn werd de winnaar van de groep! 🎉

Wie gooit zijn vliegtuigje het verst?

🐰Pasen 🐣 op school👑🐥!

Wat hebben we een gezellige dag gehad gisteren. We hebben geen tijd gehad om te “ werken”! We begonnen de dag met school tv omdat de juffen en meesters de eieren gingen verstoppen. Daarna mochten we met z’n allen gaan zoeken. Twee eieren van onze klas zijn helaas niet gevonden maar gelukkige hadden we reserve eieren!

De 🐰Paashaas kwam ons lekkere chocolade eieren brengen!

Daarna mochten we met ons eieren eitje tik gaan doen! Blijft spannend om te doen. Moet je nou hard of juist zacht tikken…… Soms zelfs zo zachtjes dat geen een ei kapot was!

Wess werd onze eierprins! 🥚🥚
Evi werd de eier🥚koningin van groep 4 !

Bezoek Poppentheater!

Gisterochtend gingen we met de bus naar het poppentheater in Amstelveen. In de klas hadden we al een les gehad over de verschillende soorten poppen. Het toneelstuk werd , op allerlei manieren ,opgevoerd in de kist. Aan het eind kwam die mevrouw eruit om een praatje te maken met de kinderen. Het was een gezellige ochtend!

Pasen in de klas! 🐣🐥🐤

Het was even een klusje maar het resultaat mag er zijn! Eerst lekker kledderen met papier-maché , voor sommige kinderen de eerste keer, en daarna schilderen! Maar goed dat we schorten aan hadden! Wat zijn ze mooi geworden!

Ook dit was een uitdaging maar is gelukt! 👍🏻

Ook zijn we aan het oefenen voor de periodeafsluiting. Wij zijn donderdagmiddag aan de beurt. Ongelooflijk hoe snel jullie een dansje kunnen leren! Wij doen het jullie niet na! Donderdag nog feestkleding erbij dan zien jullie er helemaal stralend uit. 🥳🎉🎊🎈Meester Stan en wij waren super trots, het ging al zo goed!👍🏻

Gioia op school! 💗🍼

Donderdag kwam de mama van Davi met zijn pasgeboren zusje Gioia bij ons in de groep. Wat een schatje! We mochten allemaal even bij haar kijken en Davi trakteerde heerlijke “ baby- flesjes “ met spekjes.

Wat kunnen jullie hard werken zeg! Met rekenen hebben we er inmiddels weer een tafel bij, de tafel van 4!

Met taal mochten we vorige week een droom opschrijven en deze week een fantasie verhaal. Wat kunnen jullie al leuke verhalen schrijven zeg, heel knap! Veel kinderen wilden het ook voorlezen of voor laten lezen! We hebben er echt van genoten!

Carnaval in “ de Pretfabriek”

Vanochtend mochten we eindelijk weer een feestje vieren, 🥳🎉🎊 Het was in een iets andere vorm maar we hebben er niet minder van genoten! Wat zagen jullie er mooi uit en wat hebben we een gezellige ochtend gehad ! De dag begon ,via onze livestream , met het onthullen van de schoolnaam! De zus van Kjeld had gewonnen en kwam nog even langs. Daarna begon ons circuit; masker maken, bingo, spelletjes en de Kahoot quiz waarbij me moesten raden welke juf/ meester er op de foto stond. Wat hebben jullie allemaal goed meegedaan en samen gespeeld! We zijn trots op jullie. Helaas ging de ochtend veel te snel voorbij. Nu allemaal lekker genieten van jullie vakantie en tot dinsdag 1 maart!

Kijk eens hoe mooi we er uit zagen!
Tijdens de bingo kwam prins carnaval langs.
Nina, Luka, Vivienne , Mick, Mara en Nikki wonnen de bingo. We kregen allemaal een prijsje en traktatie van de ouderraad! 👍🏻
De Kahoot quiz werd gewonnen door Banana ( Robin) ! Op de tweede plaats Kitten Evi en op de derde plaats Sans ( Kjeld) Een geluksdag voor de Fam Telkamp!

Groep 4a

Leerkrachten

Jolanda Eveleens

Erica Hermans

 

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.