Kennismakingsochtend voor de ouders

Aangezien we vorig jaar de kennismakingsochtend in groep 3 niet hebben gedaan i.v.m. de Corona mochten de ouders van groep 4 het dit jaar inhalen. De kinderen kennen elkaar inmiddels al heel goed en gelukkig veel ouders ook al. Het was heel leuk om weer eens om het hoekje te mogen kijken om te zien hoe hard onze kinderen kunnen werken en hoe mooi ze kunnen tekenen en knutselen!

Voordat de ouders kwamen hebben de kinderen weer heerlijk gelezen. Met hun knuffel en op hun favoriete plekje lukt dit extra goed! Kijk maar….

Bezoek van DV&O

Vandaag hadden we i.v.m het thema van de Kinderboekenweek, een speciaal beroep op bezoek. Er kwam iemand van D V & O. Dienst vervoer en ondersteuning. Zij zorgen o.a.voor het vervoer van gevangenen.

We hebben gehoord wat zij allemaal doen en meester Stan mocht het pak aan wat ze aantrekken als zij “ de boef” aan moeten pakken als hij of zij niet meewerkt.
Het allerleukste was dat we zelf ook nog in de cel mochten zitten, zelfs met de deur dicht! Spannend hoor.
Aan het eind mochten we nog vragen stellen maar de tijd was eigenlijk tekort

Start van de Kinderboekenweek!

Schoolreisje Avifauna

Vanochtend gingen we weer als vanouds met de bus op schoolreisje. We gingen met de groepen 3 en 4 naar Avifauna. Wat een feest! Voor 4 a was het dubbel feest want we hadden een jarige job! Senn was vandaag echt jarig dus we hebben met z’n allen voor hem gezongen in de bus! Gefeliciteerd Senn!

Wat hebben we weer geboft met het weer! We hebben een heerlijke dag gehad. We hebben eerst met z’n allen het park door gewandeld en prachtige vogels gezien. Daarna mochten we in de speeltuin spelen en aan het eind hebben we nog een vogelshow bezocht! Tot slot nog een ijsje in de speeltuin en toen moesten we alweer naar huis. Wij hebben weer genoten met jullie!

Toneel spelen

Vandaag kwam juf Ellen in de klas om ons een “ drama-les te geven. Eerst mochten we verschillende emoties uitbeelden . Aan het eind mochten we in tweetallen ,op muziek, een tent opzetten zonder met elkaar te praten! We mochten het daarna, als je dat wilden, uitbeelden voor de groep. Leuk om te zien hoe goed jullie meededen! Het was weer een gezellige dag , ook nog heel hard gewerkt. We zijn trots op jullie!

Openingsviering Antoniusschool

Vanochtend gingen we met z’n allen naar de kerk. We hadden de liedjes van de openingsviering al geoefend op school en we hadden met zijn allen gesproken over wat we dit jaar niet kwijt willen! We konden veel dingen bedenken maar het allerbelangrijkste vonden we elkaar! Wess en Emily mochten dit in de microfoon zeggen.

Vivienne, Lotte, Mara, Linde en Fenna mochten op het altaar meezingen in het koortje. Knap gedaan allemaal hoor! Uiteraard zongen we als slot het Antoniuslied ! We gaan er en mooi jaar van maken!

Week 3

We zijn alweer gestart met week 3 in groep 4. Zo langzamerhand leren we hoe het er in groep 4 aan toe gaat en wat gaat dat goed! Om jullie een klein beetje mee te laten kijken achter de schermen hier een aantal foto’s van onze toppers en hun knutselactiviteiten.

Onze eerste grej of the day……ra ra ra

Week 1 zit er op!

We hebben alweer een week groep 4 achter de rug. Vrijdag hebben we nog heel hard gewerkt . Gelukkig hebben we nu wel foto’s zodat jullie het ook nog kunnen zien! Omdat juf Maartje met zwangerschapsverlof is mochten we met een digitale muziekles van haar meedoen. Het leek wel of ze er echt bij was! Mick werd die dag 8 jaar dus we hadden ook nog feest en een lekkere traktatie!

De kop is eraf!

Vanochtend was het toch best weer een beetje spannend voor iedereen! De eerste schooldag in groep 4. Een nieuwe groep betekent nieuwe juffen, nieuwe regels , nieuwe werkboekjes etc. We moeten allemaal weer wennen. Maar dat lukten al heel goed. Helaas was de juf vergeten om van het harde werken foto’s te maken maar dat hebben jullie zeker gedaan. Jullie hebben zelfs al gegymd ! Het was een gezellige dag en we weten zeker dat het een leuk jaar gaat worden!

‘ s Middags zijn we aan ons knutselwerkjes begonnen voor de verjaardagskalender. Jullie kunnen hard werken dat hebben we al gemerkt.

Wij zijn er klaar voor!

Geniet nog lekker van jullie weekend en tot maandag! Wij hebben er zin in! Groetjes Juf Erica en Jolanda

Groep 4a

Leerkrachten

Jolanda Eveleens

Erica Hermans

 

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.