6 weken in groep 3!

We zitten nu al 6 weken in groep 3 en jullie hebben alweer zoveel geleerd. We zijn met kern 2 bezig en daar hebben we de volgende nieuwe letters geleerd; De n van maan , de p van pet, de ee van meet en de b van been! Volgende week alweer de laatste letter en herhalen van alle letters en dan is ook het boekje van kern 2 alweer uit! Op naar de volgende.

Gelukkig mogen we ook nog spelen want na het harde werken hebben jullie dat echt verdiend! We zijn trots op jullie!

Wat gaat het snel!

We zitten alweer 5 weken in groep 3 en wat gaat het snel! Jullie hebben al 9 letter geleerd! We volgen de methode veilig leren lezen en zijn gestart met Kern Start en daarna Kern 1. Kern 1 is ook alweer bijna klaar en dan mogen jullie het werkboekje weer mee naar huis zodat jullie thuis kunnen laten zien hoe knap jullie zijn. Het lijkt alsof we maar 9 woordjes hebben geleerd , maar we hebben met ons klik-klak boekje geleerd ( hier zitten alle letters in) dat we veel meer woordjes kunnen maken. Ook ons rekenboek is bijna uit en mag ook bijna mee naar huis.

Naast het leren rekenen, schrijven en lezen moeten jullie ook elkaar leren kennen en ook dat vergt veel energie ! Gelukkig mogen jullie ook nog spelen en knutselen! Dit alles gaat al zo goed; We zijn trots op jullie!

Wij willen ons even voorstellen

Openingsviering Antoniusschool

Gisterochtend mochten wij om 10.00 uur naar de openingsviering. Gelukkig liepen wij precies tussen de buien door dus we hadden geluk.

Het thema van dit jaar was “ We gaan dit jaar op weg met…… Groep 3 c had een mooie auto gekleurd en Thijme en Sem mochten deze auto naar voren brengen en onze wens voorlezen. Groep 3c had; We gaan dit jaar op weg met veel geluk!

Uiteraard werd de dienst afgesloten met ons Antoniuslied!

Eerste verjaardag in groep 3 c

Verjaardag’s kalender

Nog een ochtend en dan is onze eerste week alweer voorbij! Wat gaat de tijd snel en wat hebben jullie al veel geleerd! Niet alleen letters, rekenen en schrijven maar ook zoveel nieuwe regeltjes! We zijn zo trots op jullie want jullie kunnen al zo goed werken.

Omdat jullie papa en mama niet mee naar binnen mogen hebben we een foto gemaakt van jullie verjaardag’s kalender. Kunnen ze toch nog een beetje meegenieten!

Wij wensen jullie een heel fijn weekend en rust lekker uit!

De kop is eraf!

Wat was het spannend vanmorgen! Voor het eerst naar groep 3, alles nieuw en dan ook nog buiten afscheid nemen van papa en mama. Maar wat deden jullie dit knap zeg! Super!

In groep 3 krijg je opeens heel veel spulletjes voor jezelf en dat is natuurlijk altijd leuk. Een eigen tafeltje, een potlood, gum, kleurpotloden, schriftjes etc. We zijn begonnen met Kern start en hebben vandaag de eerste letter geleerd ; de letter i .

We hadden ook nog rekenen, schrijven en zelfs onze eerste gymles van juf Simone. Deze week gaan we nog veel meer nieuwe dingen leren maar dat gaat zeker goed komen. Jullie deden het vandaag fantastisch, ga zo door!

Wij hebben er veel zin in en gaan er met jullie een gezellig schooljaar van maken!

Wij zijn er klaar voor!

Groep 3c

Groep 3c

Leerkrachten

Jolanda Eveleens

Erica Hermans

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.