Paasfeest op school

Afgelopen donderdag hadden we na een lange tijd weer een keer feest op school en wat hebben we ervan genoten! Bij aankomst op school werden we al verrast door een kuiken 🐣 en een Paashaas die later ook in de klas kwam met een lekkere traktatie.

Er was een heerlijk ontbijt verzorgd door de ouderraad en de kinderen hebben er heel goed van gegeten, zelfs in de pauze wilden sommige kinderen nog iets zodat we bijna alles op,hadden. Als er nog een restje in hun broodtrommel zat is dat niet zo gek

Traktatie van de Paashaas !
Geen Pasen zonder eitje tik !
Spannend!!! De finale……wie gaat er winnen?
Onze eierprinses EVI !!

We kunnen nog steeds hard werken!

Het is al even geleden maar we kunnen nog steeds hard werken hoor!

Afgelopen week zijn we begonnen aan onze Paasknutsel. Een paasei van papier-maché. Sommige kinderen hadden dit nog nooit gedaan en dit was een hele ervaring. In het begin vonden ze het heel vies maar uiteindelijk kregen ze er zelfs nog lol in. De eieren zijn bij de meeste kinderen nu ook geschilderd. Nu nog het trappertje met het kuikentje eraan en dan is het klaar!

Letterfeest

Letterfeest

Toen kern 6 af was hadden we alle letters gehad maar omdat we toen helaas nog thuis waren konden we dit niet vieren. Gelukkig konden we dit afgelopen dinsdag goed maken en hebben we ons letterfeest gevierd!

Vandaag hebben we ons letter spel buiten nog gedaan en zijn we begonnen met onze eigen letterboom te knutselen. Evi haar mama heeft speciaal een shirt gemaakt met alle letters! Leuk hoor.

Helaas moesten we ons letter spel afbreken vanwege de regen maar we hebben het binnen afgemaakt en alle letters kunnen vinden. Het was weer een gezellige dag! Nog een ochtend naar school en dan mogen jullie ook thuis lekker vakantie vieren i.p.v hard werken! Alvast heel veel plezier !

Wat heerlijk om weer op school te zijn! 😃🥳

Maandag een beetje een valse start , omdat nog niet iedereen kon beginnen,maar inmiddels draaien we weer op volle toeren. We kunnen zien dat jullie thuis goed jullie best hebben gedaan! We hebben ook op school alweer hard gewerkt! En wat het allerleukste is ; jullie kunnen weer met elkaar spelen! Buiten kunnen we lekker spelen met de sneeuw dus wat willen we nog meer. Alleen maar genieten!

Eind in zicht!

Nog maar 2 dagen thuisonderwijs en dan mogen jullie allemaal weer op school komen! Heerlijk om elkaar maandag weer allemaal live te zien! Wij hebben er heel veel zin in!

Zoals jullie op de foto’s zien wordt er thuis nog steeds hard gewerkt! Jullie doen het echt super hoor! Ook het lezen en de reken spelletjes in de Zoom gaan heel goed.

Lynn heeft vandaag met Ryan gewerkt en Fien werd afgeleid door haar neefje Rens ,dat was natuurlijk veel te gezellig! Toch nog je werk afgekregen Fien , knap hoor! 👍🏻 We zijn trots op jullie allemaal.

Laatste loodjes…..

Morgen weten we het zeker maar zoals het er naar uit ziet mogen we volgende week maandag 8 februari weer starten! Wij hebben weer heel veel zin om jullie allemaal weer in het echt te zien i.p.v. via de Zoom. Succes nog even met jullie werk thuis!

Vandaag was Antonius in beweging live. Tess en haar zus deden fanatiek mee! Heel goed om in beweging te blijven!

Er wordt nog steeds heel hard gewerkt!

Gister mochten jullie weer spullen ophalen dus hebben we gelukkig weer heel veel kinderen en ouders live gezien! Wat missen we dat toch met z’n allen! We zijn echt zo trots op de manier hoe jullie het doen! Jullie zijn echte toppers! Jullie doen allemaal erg goed mee in de Zoom en dat is zo fijn!

Vanochtend hadden we iets grappigs in de Zoom. Kacper en Jason hadden bijna hetzelfde pak aan.Later kwam ook Jason zijn grote broer in beeld en ook hij had hetzelfde aan, wat een toeval! We moesten er allemaal erg om lachen.

Jaylinn heeft met haar buurmeisje gewerkt en Evi ging op bezoek bij haar overgrootmoeder die 9️⃣0️⃣ jaar werd! Gefeliciteerd 🥳

Ideetjes als je niet weet wat je moet doen….

Weekend!

Gezellig jullie allemaal weer gezien te hebben! Jammer dat de verbinding weg viel zodat we het galgje niet goed af konden maken. Volgende week doen we het gewoon nog een keer. Voor nu , rust lekker uit en geniet van jullie weekend. Tot maandag.

Groep 3c

Leerkrachten

Jolanda Eveleens

Erica Hermans

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.