Bezoek Concertgebouw

Afgelopen maandag waren de groepen 3 aan de beurt om een bezoek te brengen aan het concertgebouw. Wat een leuke belevenis !
Met de bus naar Amsterdam en precies voor de deur afgezet worden! Geweldig  Sowieso heel leuk om in het concertgebouw te mogen lopen!  Menig ouder was jaloers op jullie!

We gingen naar de voorstelling; Sofie en de mannetjes van de tijd! We hadden op school de liedjes al vaak gehoord en geoefend met juf Maartje maar nog leuker was het om ze daar te zien en mee te kunnen zingen!
Het was een erge leuke voorstelling en jullie deden heel goed mee! We moesten buiten nog even wachten op de bus.  Lekker in de zon met een koekje lukten ook dit prima!
We waren super trots op jullie !!

 

Foto’s Carnaval

Met dank aan de papa van Bente hier nog hele mooie foto’s van de Carnaval!

 

Carnaval 9 februari 2018

Ook dit jaar hadden we weer een spetterend carnaval. Met een nieuwe prins, jeugdprins en jeugdprinses kon het carnaval goed beginnen. In groep 3c was ook iedereen prachtig verkleed.
We begonnen de dag met het spookhuis, iedereen vond het best spannend! Daarna zijn we naar boven gegaan en hebben we een circuit gedaan. Ze konden uit van alles kiezen; Bingo, kleuren/schminken, disco en spelletjes. Na de pauze hebben de kinderen in de gymzaal van alles kunnen doen. Van klimmen, klauteren tot glijden en een potje hockey. Wij hebben met zijn allen een super leuke dag gehad!

Groetjes Juf Thamar

Eitje bakken

Dinsdag hadden we onze laatste letter geleerd ; de letter ei !!

ei is niet alleen een speciale letter omdat het de laatste letter is , maar ook omdat we dan een eitje mogen bakken! Met hulp van ouders mochten we zelf een eitje bakken en daarna ook lekker opeten met een wit broodje.

Bedankt voor de hulp en voor het lenen van de gourmetstellen .

De letter AU

Maandag leerden we de letter AU, dit keer de “atjes “AU!

Vandaag hebben we een woordje met de AU geknutseld!

Een PAUW! Ze zijn heel mooi geworden, jullie kunnen ze in de klas bewonderen.

Wintercircuit

Vanmiddag had juf Thamar een heel leuk wintercircuit voor ons bedacht. In de ochtend hebben we heel hard gewerkt zodat we vanmiddag alle tijd hadden om alles te doen.

We hadden een opdracht met de kralenplank. We konden uit o.a. een sneeuwpop, sneeuwvlok ,schaats e.d. kiezen. De tweede opdracht was ; maak met de letters van je naam een sneeuwpop. Dat werden dus hele korte en hele lange sneeuwpoppen! Want of je nou b.v. Olivier of Tim heet dat scheelt nogal !

De derde opdracht mochten we in de teamkamer maken. De mama van juf Thamar hielp ons. We mochten een dennenappel insmeren met pindakaas en daarna rollen in zaadjes voor de vogels en we mochten in een cupcake bakje vet met zaden doen met een touwtje ertussen zodat we het op kunnen hangen als het hard is! Bedankt mama van juf Thamar wij vonden het erg leuk om te maken.

Tanden wisselen

In groep 3 zijn er heel veel kinderen die hun tanden aan het wisselen zijn. Dit blijft er altijd grappig uitzien. Ze vonden het leuk om op de foto te gaan dus geniet maar met ons mee!

Gelukkig 2018!!

Wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2018 !

Kerst Schimmenspel groep 8

Vrijdag 22 december heeft groep 8 voor alle groepen het schimmenspel opgevoerd.

Het Kerstverhaal werd achter het witte doek gespeeld en tussendoor werden er liedjes gezongen die we zelf ook hadden geoefend zodat we mee konden zingen. Bedankt groep 8 !

Kerstdiner in groep 3c

Wat spannend!!

In de avond als het donker is naar school en dan avond eten op school. De hele week hebben we er in spanning naar uitgekeken en gisteravond was het dan eindelijk zover. Alle kinderen zagen er heel mooi uit, de school was helemaal in Kerstsfeer en alle ouders hadden heerlijk eten verzorgd! Bedankt allemaal ! Tussendoor hadden de kinderen nog een quiz bedacht voor juffrouw Jolanda en verschillende groepjes hadden een optreden. Wij hebben er erg van genoten. Voor nu wensen we iedereen een hele fijne vakantie toe. Rust lekker uit en geniet van alle feestdagen. We wensen jullie alvast een heel gelukkig 2018 en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar !

Deze diashow vereist JavaScript.

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Erica Hermans

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.