Foto’s

Zoom

We vonden het heel fijn om jullie allemaal weer even te zien. Ook al was het op de computer en niet in het echt. We missen jullie wel en hopen dat we na de meivakantie weer naar school kunnen. Dat is natuurlijk nog even afwachten. Volgende week willen we nog een keer zoomen. Jullie krijgen weer een uitnodiging. Heel veel groeten van juf Isabel en juf Marlouke

Brigita

Er is weer hard door jullie gewerkt!

Hard gewerkt!

Wij zijn ontzettend trots op jullie omdat jullie thuis zo hard aan het werk zijn. Heel leuk om al die foto’s en filmpjes van jullie te mogen ontvangen. Er wordt hard gewerkt aan VLL, schrijven en rekenen maar ook volop geknutseld. Toppers zijn jullie! We missen jullie wel hoor! Houd deze site en ons youtube kanaal goed in de gaten, voor de laatste foto’s en informatie.

Klik hier voor de YouTube pagina

We zijn gestart met kern 9 en daar hoort natuurlijk een nieuw ankerverhaal bij. Omdat in de klas voorlezen nu niet gaat, hebben wij hier een filmpje van gemaakt. Deze kan je bekijken door hier op te klikken: 

Verhaal kern 9

Woensdag staat op het rooster dat jullie cijfers moeten schrijven. Om weer even op te frissen hoe je de cijfers 1 tot en met 5 moet schrijven, hebben wij hier een filmpje van gemaakt: 

Cijfers 1 tot en met 5

Vrijdag staat op het rooster dat jullie cijfers moeten schrijven. Om weer even op te frissen hoe je de cijfers 6 tot en met 10 moet schrijven, hebben wij hier een filmpje van gemaakt: 

Cijfers 6 tot en met 10

Lieve kinderen,

De eerste week zit er alweer op. We vinden het heel ongezellig dat jullie er niet zijn. De klas is heel erg leeg.

We kunnen wel zien dat jullie hard werken thuis. Dat vinden we wel heel fijn. Voor volgende week en de week erna ligt er weer nieuw werk op school. Heel veel van jullie hebben het al gehaald. Maandag van 13.00-15.15 uur kan je het ook nog halen.

Vandaag, 20 maart, is Lisa jarig. HOERA! We hopen dat je je verjaardag toch nog een beetje viert. Als we weer naar school gaan vieren we het ook nog op school.

Allemaal een fijn, rustig weekend en volgende week hebben we wel weer contact.

Groetjes van juf Isabel en juf Marlouke

Foto’s

Bezoek bibliotheek.

Op verkenning in de bieb. Wat fijn dat we genoeg ouders en oma’s hadden om te rijden. Het was namelijk erg leuk. Er werd en boek voor gelezen, toen mochten ze drie boeken uitzoeken en over het leukste boek hebben ze opdrachten gemaakt. Bedankt allemaal voor het meedenken, regelen en voor het rijden.

Carnaval

De vrijdag voor de vakantie was het op de Antonius ( hartjeshut) een groot feest. Iedereen zag er mooi uit en we hebben zoveel leuke dingen gedaan. Buiten kwamen alle juffen en meesters over de rode loper en liepen we de polonaise. Na de brandoefening gingen we meteen door naar het spookhuis. Daarna kon je bouwen, schminken, bingo, kleuren en spelletjes spelen. Tussendoor zijn we nog in de gymzaal geweest waar je kon klimmen, zwaaien, balanceren en hoelahoepen.

Bedankt voor alle hulp!!!!!

Groep 3b

Leerkrachten

Meest recente berichten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.