Home » Geen categorie » ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜– Rommelpieten op school! ๐Ÿ˜ซ

๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜– Rommelpieten op school! ๐Ÿ˜ซ

Waar we bang voor waren, is gebeurd: de rommelpieten zijn op school geweest en we denken dat Malle Pietje er een van was. Wat een zootje! Mag je je schoen zetten en zing je een mooi liedje, dan krijg je er een bende voor terug en dan is je schoen ook nog eens nergens te vinden. Juf Mariรซtte schrok zich een hoedje toen ze vanmorgen op school kwam en maakte gauw een paar fotoโ€™s, want dit gelooft anders niemand! Wat een bende kunnen die pieten maken! Ze hadden ook nog eens gezellig zitten spelen, maar opruimen, ho maar!

Gelukkig liet groep 3a zich niet kennen en begon meteen ijverig op te ruimen. Er kwamen zelfs stukken houtskool te voorschijn! We vonden een briefje met een liedje, maar dat bleek uiteindelijk een raadsel te zijn. Met dat raadseltje vonden we ons cadeautje, een grote chocolade munt.

We hebben ook een heuse brief van Sinterklaas gekregen. Met dat goed luisteren naar de juffen komt het wel goed, want zoals Sinterklaas al opmerkte: groep 3a heeft lieve kinderen en werkt al heel hard! Ze hebben zoals Sint vroeg de juf heel goed geholpen met opruimen. De klas zag er na een korte tijd weer spik en span uit! Toppertjes!

Leerkrachten

Marilyn van den Heuvel

Mariรซtte Rijneveld

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.