Laatste schooldag!

Daar was hij dan, de laatste schooldag! Het blijft raar om na een jaar samen lachen, werken, spelen, zingen, huilen, feesten en leren gedag van elkaar te moeten zeggen.

Volgend jaar ziet het er allemaal anders uit: juf Mariëtte naar een andere school, Milou en juf Marilyn die nog een jaartje groep 3 doen en de rest naar groep 4. En toch is dat allemaal goed.

Wat fijn is het dan om de dag gezellig af te sluiten met spelen, een bingo en met kleuren. Maar ook met praten over de aankomende vakantie,waar gaat iedereen heen, en afscheid nemen van Milou en juf Mariëtte.

Buiten hebben we met de hele school groep 8 gedag gezegd, maar ook alle andere juffen en meesters die weggaan én hebben we de laatste minuten van het schooljaar bezongen en afgeteld.

Dag lieve groep 3a, wij gaan jullie ontzettend missen. En ook alle papa’s en mama’s bedankt voor het afgelopen jaar. Heel veel plezier in de vakantie. Dikke knuffel van ons! Tot ziens! Liefs, juf Mariëtte en juf Marilyn.

Super bedankt! 🎁

Laatste verjaardag! 🎈🎉

🎉🎉Feestjes!🥳🥳

Hieperdepiep! Hoera!!!🎁🥳

🥳 verjaardagsfeestje! 🎁🎈

🥳 Juffendag 🎉

Wat een geweldige feestdag hadden we vandaag!

Heel veel kinderen hadden zich fantastisch verkleed. Daar moesten we natuurlijk wel even een modeshow voor doen!

Daarna werden wij juffen zo ontzettend verwend met een prachtig cadeaupakket namens de hele klas! Prachtige tekeningen, eigenlijk kunstwerken, een mooi cadeau van strijkkralen, een superhandig notitieblok voor juffen om nooit meer iets te vergeten (en geloof mij, sommige juffen hebben die heeeeeeeeeel hard nodig!) en een lekkere fles Rosé met kaascrackers, die met deze warme dagen een heerlijke herinnering maken aan deze geweldige dag.

Maar dat was niet eens alles, want we kregen ook nog een cadeaubon om te besteden bij het Café op de Hoek. Dat zal een geweldige maaltijd worden!!! Alle ouders en kinderen superbedankt voor dit prachtige cadeaupakket!

Na deze verwennerij hebben we de groep in 5 groepen verdeeld en hebben we verspreid over de ochtend 5 verschillende activiteiten gedaan. Te weten: stoepkrijten; gezelschapsspelletjes; gamen op de iPad; kleuren, waarbij de juffen mooie kleren aan moesten krijgen; ketting rijgen van nibb-it en daarna een woordzoeker of kleurplaat maken. Elk onderdeel deden we een kwartiertje.

Tussendoor hebben we nog een eierkoek versierd, hebben we wat gedronken en hebben we buitengespeeld.

Een volle ochtend dus, maar zo ontzettend gezellig! Konden we maar elke dag jarig zijn.

Uitzwaaien groep 8

Hiep hiep Hoera!

verjaardag Tim

verjaardagsfeestje

Verjaardag Wess

Groep 3a

Leerkrachten

Marilyn van den Heuvel

Mariëtte Rijneveld

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.