Wat een feestdag!

De kinderboerderij

Tijd voor wat eten en drinken
We konden heerlijk spelen met water en zand.
Het was een heerlijke ochtend!

Alle ouders die mee waren BEDANKT !

Sportdag

Wat hebben we geboft met het weer! Het was een geslaagde ochtend.

Vervolgles van de minister van onopgeloste zaken😀

Op vrijdag kwam Lisa (van het ministerie van onopgeloste zaken) opnieuw in de klas. Het was een erg leuke les en de kinderen bedachten allerlei uitvindingen. In het kunstmuseum bekeken we elkaars werk en vertelden de kinderen wat ze hadden bedacht.

Werken met ontwikkelingsmateriaal

Creatief in de klas

Vandaag was er een juf, juf Lisa, die ons les ging geven over ondersteboven. Ze kwam van het ministerie van problemen en vroeg ons mee te denken hoe het probleem opgelost kon worden. De kinderen dachten goed mee en bedachten allerlei oplossingen. Daarna mochten ze een tekening van hun oplossing maken. Dat ging niet gewoon, dat was ondersteboven!!!!!!!

Periode afsluiting en Pasen

Inloopochtend

De ouders mochten afgelopen dinsdag in de klas komen kijken. Dat was heel lang geleden. De kinderen vonden het best spannend maanzieker ook heerlijk.

Het was heel druk in onze klas, daardoor heb ik alleen foto’s gemaakt in het laatste half uur. Toen waren er nog maar een paar ouders in de klas.

Dansles in Amstelveen

De kinderen hebben afgelopen woensdag een dansles gedaan in Amstelveen. Het was een leuke en gezellige les. De kinderen hebben er zeker van genoten en erg hun best gedaan.

Groep 1/2g

Leerkrachten

Birgit Hemelaar

Suzanne Kamminga

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.