Bedankt! en bingokaart 4

Harde werkers!

Saskia en Jeroen

Week 3 van de bingokaart

Whow..wat zijn jullie allemaal hard aan het werk! Wat krijg ik een mooie foto’s…iets lekkers bakken…..yogaoefeningen….stoepkrijten…..veters strikken…wat gaat het goed👍🏻👍🏻👍🏻!! Zelfs een nieuw jongetje, Klaus, die 8 april 4 jaar wordt, staat al tussen de foto’s en hij zit nog niet eens op school. Super is dat!😄

Einde van bingokaart 2

Goed bezig!!

Wat heb ik weer een boel foto’s gekregen! Heel goed van jullie kanjers! Wat wordt er goed gewerkt en leuke spelletjes gedaan. Jullie zijn goed bezig! Ik ben erg trots op jullie! Heel fijn papa’s en mama’s!

De juf thuis

Apps

Werkjes thuis doen.

Lieve, lieve kinderen en ouders van mijn groep. Wat een bijzondere week hebben we meegemaakt met z’n allen. De school was vanaf maandag dicht…de klas is leeg. De juf is wel op school, maar vanaf nu niet meer iedere dag. Ik mis jullie heel erg, en ik hoop dat we weer snel allemaal naar school kunnen komen. We hebben afgelopen maandag en dinsdag hard gewerkt om leuke bingokaarten voor jullie te maken met werkjes en activiteiten om thuis te doen. En wat heb ik veel foto’s van jullie gekregen!……teveel om allemaal op de site te zetten, dus heb ik er een paar gekozen. Voor komende week is er een nieuwe bingokaart en ik hoop dat jullie dan weer een aantal foto’s zullen sturen. Graag in 1 mail zodat het voor de juf overzichtelijk blijft😉. Hierbij een compilatie van wat jullie deze week allemaal hebben gedaan. En ouders, jullie mogen best weten dat ik ontroerd ben door de manier waarop de kinderen thuis bezig zijn. Chapeau voor jullie!

Groep 1/2f

Leerkrachten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.