Week 3 van het thuis werken

Wat doen jullie goed je best. We zien dat op de vele foto’s die we krijgen van jullie papa’s en mama’s. Gelukkig hebben jullie ook nog tijd om lekker buiten te spelen. We hopen dat we jullie weer snelmogen zien, want we missen jullie wel.

Boekje voorlezen

Foto’s van week 2

Dit is alweer de tweede week dat alle kinderen thuis aan het werk zijn en niet op school zijn vanwege het coronavirus. We zien dat jullie allemaal hard aan het werk zijn en dat zien we op de foto’s die jullie naar ons sturen. Blijf goed je best doen. Kijk ook naar de filmpjes die we voor jullie op you tube zetten met het raadsel van de week, cijfers, hakken en plakken van woorden, liedjes over de lente, muziekles van juf Maartje en bewegen met meester Menno en nog veel meer.

Een berichtje van jullie juffen

Thuis werken aan de bingokaarten

Door het coronavirus werken alle kinderen thuis aan de bingokaarten. Jullie doen het allemaal super goed. We missen jullie wel op school. Het is maar leeg en stil in de groep. We hebben heel veel foto’s gekregen en blijf die vooral sturen. Het is handig om losse foto’ste sturen als bijlage in een mail dan kan ik ze op de website zetten. Blijf zo goed je best doen. We hopen jullie snel weer te zien.

Kerstcircuit 2019

Sinterklaas en zijn pieten kwamen op 5 december bij ons op school

We moesten heel lang wachten op sinterklaas en zijn pieten. Toen ze eindelijk kwamen, zagen we dat ze de karren en de fietsen van de kleuters hadden geleend. Sinterklaas kwam met een mooie gele auto. Er waren wel bijzondere pieten deze keer. Zo was er een stewardespiet en een omapiet. Na de polonaise gingen we terug naar de klas. Daarna naar de gymzaal en hebben toen veel liedjes gezongen. Tim en Ivy mochten de staf van sinterklaas tegen de muur zetten en toen kon het feest beginnen. De pieten konden goed dansen en zingen en alle kinderen deden natuurlijk ook mee. Daarna terug naar de klassen waar de pieten de cadeautjes uitdeelden nadat ze hadden verteld wat ze allemaal op de pietenschool hadden geleerd.

Schoen zetten op school

Pietenochtend

Sinterklaas klas

Groep 1/2d

Leerkrachten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.