Carnaval 2018

Vrijdag 9 februari hebben we carnaval gevierd. Nadat we de tassen in de klas hadden gebracht, gingen we naar buiten om met de hele school alle leerkrachten te bekijken en de nieuwe naam van de school te onthullen. Daarna in polonaise weer terug naar de klas. Daarna mochten de kinderen in groepjes zelf weten waar of wat ze gingen doen. Ze konden kiezen uit de hindernisklas, bingo, bouwen, spelletjes, koek happen, schmincken, clowntje prik, disco en knutselen. Natuurlijk ontbrak het snoepje grabbelen niet. De kinderen hebben genoten en zagen er prachtig uit.

Kerststal bezoeken in de kerk en het kerstdiner

Kerstcircuit

Sinterklaasfeest

Pietengym

Sneeuwpret

Rommelpieten op bezoek

Het was weer raak. De rommelpieten zijn in de klas geweest. Wat een rommel zeg. Gelukkig na tien minuten was de klas alweer opgeruimd. Waar zijn onze schoenen verstopt? In de zandtafel vonden wij onze schoenen en cadeautjes. 

Pietenochtend 2017

Strooipieten

Wat een feest, wij hadden vandaag de strooipieten op bezoek. Ze kwamen vrolijk binnen en natuurlijk vlogen de pernoten om onze oren.

We zongen liedjes en mochten alle pepernoten opeten. Oja, ze kwamen vertellen dat wij maandag 4 december onze schoen op school mogen zetten!

Hoera Miley heeft een broertje!

Ja eindelijk is hij er dan: Jack! 

Miley is trotse grote zus en liet aan ons haar lieve broertje zien. Ook had ze wat lekkers meegenomen.

Groep 1/2d

Leerkrachten

juf Eri-cha Wong-chung

juf José van Laan

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.