Fijne motoriek

Kerstontbijt

Kerstwerkjes, bezoek kerststal in de kerk en spelen in de kerststal in de klas

Kerstverhaal nagespeeld door groep 1-2C

Kerststukjes maken op woensdag 8 december

Sinterklaasfeest

Vrijdag 3 december kwam Sinterklaas de Antoniusschool bezoeken. We moesten wel even wachten en roepen, maar uiteindelijk kwam Sinterklaas aan op de boot . De boot lag op een trailer en Sinterklaas en een Piet zaten in de boot. De postpiet was al eerder aangekomen op het plein. Daarna zijn we in polonaise naar de klas gegaan en daarna gelijk door naar het feest. We hebben gedanst en gezongen met de pieten . De cadeautjes en pepernoten hadden de pieten in de klas gebracht. Bedankt alle pieten en Sinterklaas voor de cadeautjes, de pepernoten en het gezellige feest

Schoen zetten op 25 november

Donderdag 25 november hebben we onze schoen gezet en liedjes gezongen. We hadden ook gevraagd aan Sinterklaas of de rommelpieten dit jaar niet in de klas wilden komen, maar ze waren toch in de klas geweest. Gelukkig hebben alle kinderen geholpen met opruimen en naderhand hebben we het gedicht voorgelezen en uit de zak lekkere grote chocolade munten uitgedeeld aan alle kinderen.

Pietenochtend

Woensdag 24 november hadden wij een pietenochtend in de klas.we hebben op de i-pad spelletjes gedaan, sjoelen met pepernoten, een pietenmuts geknipt en geplakt, met Kapla een boot gemaakt en daarna gespeeld met de pieten en Sinterklaas. Daarna hebben we nog memorystick gedaan met schuimpjes en bekers. Ook de pieten kwamen nog bij ons op bezoek en hadden voorkeuren een zakje pepernoten meegenomen. Als afsluiting hebben we nog de pieten-en sinterklaasstoelendans gedaan. Piet Mila heeft gewonnen. Het was erg gezellig.

Pietengym

Op woensdag 17 november hebben we pietengym gedaan met meester Bart. Het was soms best moeilijk om de pakjes in de schoorsteen te gooien of op het dak lopen zonder te vallen. We moesten veel klimmen en klauteren, van het dak afglijden en van de daken afspringen. Gelukkig heeft iedereen zijn pietendiploma gehaald.

Juf Anouk kwam op visite met baby Ella

Groep 1/2c

Leerkrachten

José van der Laan

Anouk Sparnaaij

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.