Carnaval op de PiPaPolonaise School

Voor een dag heette de Antoniusschool niet de Antoniusschool, maar de PiPaPolonaiseschool. En in polonaise (‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…’) begon deze dag. Met alle verklede juffen en meesters en de Raad van elf voorop. Onder begeleiding van jeugdprins Stephan en jeugdprinses Eva liep iedereen de polonaise mee op het schoolplein. Ook meester Peter voor wie het zijn laatste carnaval op de school is. Na wat feestnummers verdween iedereen de school in.

Bij de groepen 1 en 2 werd er hard gebouwd in de bouwklas en waren een hoop mooi geschminkte kinderen te zien. De kinderen vielen in de prijzen bij de bingo en ook het snoepgrabbelen was een groot succes.

Bij de groepen 3 en 4 was het befaamde spookhuis natuurlijk een hoogtepunt. Voor het eerst mochten zijn door het spannend opgezette spookhuis. Ook het circuit in de grote gymzaal was een groot succes.

De groepen 5 en 6 hoorden hun toekomst aan van de waarzeggers. Er was een quiz uitgezet waar de kinderen veel plezier aan hadden.

De oudste kinderen van de groepen 7 en 8 vermaakten zich in de discotheek met leerlingen als DJ’s. Het beroemde casino was ook non-stop gevuld met gokkers die hun geluk zochten aan de BlackJack of de Roulette tafels.

Nagenieten kan met foto’s. Klik hier voor de foto’s. Alle ouders en speciaal de spookhuis-ouders, heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!