Home » Antonius voor Thuis

Antonius voor Thuis

Tot de meivakantie is de Antoniusschool gesloten. Om toch een vorm van onderwijs aan te bieden geven wij jullie hier informatie.

Hieronder vindt u per jaarlaag informatie over wat wij verwachten van onze leerlingen. Wij zoeken naar een balans van de kinderen onderwijs geven en de kinderen vrij laten. We richten ons op de kernvakken lezen, rekenen, spelling en taal. Ook vinden we het leuk om de kinderen informatie mee te geven in de vorm van een ‘Grej of the Day’.

Link naar het YouTube kanaal van de Antoniusschool

Thuiswerken via Gynzykids en Basispoort

Vanaf groep 3 krijgen de kinderen een inlogcode voor Gynzykids. Dit gaat via de link www.gynzykids.com.

Basispoort is het toegangsplatform voor digitale leren in het basisonderwijs. Via Basispoort loggen leerlingen met één gebruikersnaam en wachtwoord in bij (bijna) alle op school gebruikte educatieve software.

Let op: op een tablet doen niet alle programma’s het. Bij broertjes en zusjes is het verstandig om te browsen in een incognito/privé scherm vanwege bewaarde cookies.

Videobellen met Zoom

In deze handleiding ziet u hoe Zoom werkt.  In deze handleiding wat afspraken die we met de kinderen maken.

Huiswerk halen op de school

Het huiswerk wordt meegegeven op de eerste dag dat uw kind na de meivakantie weer naar school gaat. Voor kinderen die niet naar school komen, contact de leerkracht.

Grej of The Day

Voor alle leerlingen was er elke schooldag tot de meivakantie een nieuwe Grej of The Day. Kennis is cool en het is leuk om weetjes te weten. Bekijk de afleveringen terug via YouTube.

De tekst hieronder zal steeds up to date blijven.

Groep 1/2

Groep 3

Groep 4

Groep 5

Groep 6

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)

Groep 7

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)

Groep 8

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)