Home » Antonius voor Thuis

Antonius voor Thuis

Tot 6 april is de Antoniusschool gesloten. Om toch een vorm van onderwijs aan te bieden geven wij jullie hier informatie.

Als Antoniusschool hebben wij het volgende bedacht. Hieronder vindt u per jaarlaag informatie over wat wij verwachten van onze leerlingen. Wij zoeken naar een balans van de kinderen onderwijs geven en de kinderen vrij laten. We richten ons op de kernvakken lezen, rekenen, spelling en taal. Ook vinden we het leuk om de kinderen informatie mee te geven in de vorm van een ‘Grej of the Day’.

Link naar het YouTube kanaal van de Antoniusschool

Thuiswerken via Gynzykids en Basispoort

Vanaf groep 3 krijgen de kinderen een inlogcode voor Gynzykids. Dit gaat via de link www.gynzykids.com De informatie zal volgen.

Basispoort is het toegangsplatform voor digitale leren in het basisonderwijs. Via Basispoort loggen leerlingen met één gebruikersnaam en wachtwoord in bij (bijna) alle op school gebruikte educatieve software.U heeft een mail gekregen met informatie over thuiswerken via Basispoort. De groepen 3, 4 en 5 hebben deze mail al eerder ontvangen (in groep 3) voor de inlog van Veilig Leren Lezen. Groep 1/2 werkt niet met basispoort.  In deze mail staan inloggegevens en instructies hoe in te loggen. Let op: op een tablet doen niet alle programma’s het. Bij broertjes en zusjes is het verstandig om te browsen in een incognito/privé scherm vanwege bewaarde cookies.

Videobellen met Zoom

In deze handleiding ziet u hoe Zoom werkt. Hieronder een rooster van wanneer de jaarlagen gebruik kunnen maken van Zoom. Dit is gedaan om rekening te houden met dat er niet voor elk kind thuis een device beschikbaar is. In deze handleiding wat afspraken die we met de kinderen maken.

Welke jaarlaag

Tijd

Groep 8

9.00-9.30

Groep 7

9.30-10.00

Groep 6

10.00-10.30

Groep 5

10.30-11.00

Groep 4

11.00-11.30

Groep 3

11.00-12.00

Schoolwerk halen op de school

Groepen 

Grej of The Day

Voor alle leerlingen is er elke schooldag een nieuwe Grej of The Day. Kennis is cool en het is leuk om weetjes te weten. Kijk elke schooldag om 8:45 naar een nieuwe Grej van jouw meesters en juffen.

De tekst hieronder zal steeds up to date blijven.

Groep 1/2

Groep 3

Groep 4

Rooster groep 4 week 1, 2 en 3

Groep 5

Groep 6

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)

Informatiemail thuiswerken groep 6 voor de eerste week

Groep 7

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)

Groep 8

Dagprogramma volgt op de klassenwebsite (zie menu bovenaan ‘groepen’)