Nieuwsarchief

Nieuwsbrief 10

Hier leest u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar met onder andere informatie over:

  • Teamnieuws
  • Documenten
  • Activiteiten
  • Algemene ouderavond
  • En meer

Terugblik op 2023-2024

Deze video is getoond op de Algemene Ouderavond. We kijken terug op veel leuke activiteiten het afgelopen schooljaar. Onze voorleeskampioen Elin vertelt.

Kampblog Groep 8

Groep 8 gaat op kamp naar Hierden! Woensdag 22 mei vertrekt groep 8 om 9:00 naar de YMCA Kamplocatie. U kunt meegenieten via Het Kampblog. Het wachtwoord is aan de ouders verzonden aan de ouders van de kinderen in groep 8.

Sportdag groot succes

Met perfecte omstandigheden hield de Antoniusschool haar sportdag bij RKDES. Vanaf 9 uur kwamen de kinderen om een dag te sporten en plezier te beleven. In drie verschillende circuits konden zij spelen en sporten. Na 10 of 15 minuten was er weer een nieuw spel. Estafette, Kingen, Hockey, Steppen, Springkussens, Korfbal, Handbal, Volleybal, Sponzenrace; het was er allemaal. Groep 8 sloot de dag af door te voetballen tegen de juffen en meesters. Dit was een spannende wedstrijd en eindigde in 4-4.

Zonder de hulp van vele ouders kan dit niet worden georganiseerd. Bedankt voor jullie hulp! Ook een speciale dank aan de Ouderraad en de sportdagcommissie van school. 

Hieronder een leuke indruk van de dag.