Home » Sport

Sport

Schoolsporttoernooien

Er zijn door het jaar heen diverse mogelijkheden om mee te doen aan een scholentoernooi. De Antoniusschool doet (bij voldoende aanmelding) aan elk toernooi mee. Want wat is er nu leuker dan met je klasgenoten samen te sporten? Opgeven kan online! Kijk in de menubalk waar je je nu voor kan opgeven. Let wel op; schrijf je op tijd in! De communicatie verloopt via de schoolmail. Na het opgeven krijg je het scherm ‘Bericht verzonden’ te zien, mocht dit niet zo zijn, probeer het dan opnieuw.

Actuele informatie (teamindeling, programma)

 

Korfbalteams van de Antoniusschool 2018 

Korfbalprogramma VZOD 2018

Voetbalteams van de Antoniusschool 2018

 

 

 

 

Agenda 2017/2018

  • Handbal op zaterdag 4 november, georganiseerd door FIQAS Aalsmeer en RKDES in de Bloemhof. Groep 3 t/m 8. 
  • Basketbal op zaterdag ? november, georganiseerd door B.V. Aalsmeer te Proosdijhal. Groep 5 t/m 8.
  • Volleybal op zaterdag 14 oktober, georganiseerd door S.V. Omnia te Proosdijhal. Groep 4 t/m 8.
  • Waterpolo op zaterdag 10 maart, georganiseerd door, Z.S.C. Oceanus te Zwembad de Waterlelie. Groep 5 t/m 8.
  • Badminton op zaterdag 17 maart, georganiseerd door Volant’90 te Proosdijhal. Groep 6 t/m 8.
  • Atletiek op zaterdag 7 of 14 april, georganiseerd door Atletiekvereniging Aalsmeer bij de atletiekbaan Aalsmeer. Groep 3 t/m 8.
  • Korfbal op woensdag 18 april, georganiseerd door VZOD te sportpark Calslagen. Groep 3 t/m 8. 
  • Voetbal van 4 t/m 8 juni, georganiseerd door RKDES te sportpark Calslagen. Groep 3 t/m 8.
  • Avond vierdaagse van 28 t/m 31 mei. Groep 1 t/m 8.

Jeugdsportpas

JeugdSportPas blok 2

Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor de JeugdSportPas blok 2. De sporten die deze periode onder andere op het programma staan zijn: freerunnen, trampoline springen, twirlen, judo, volleybal, ritmische gymnastiek en dans. Voor het volledige overzicht en inschrijven, klik op de volgende link: https://jsp.crossmarx.nl/jsp/sporten_perblok.vm?blok=664&datafilter=regio:17

De JeugdSportPas is een sportstimuleringsproject waar kinderen van het basisonderwijs op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met diverse sporten bij lokale sportverenigingen. Kosten zijn € 5,- per sport, hiervoor krijgen ze vier trainingen van een uur bij de vereniging. Inschrijven kan tot en met zondag 11 februari.

De JeugdSportPas is een sportstimuleringsproject waar kinderen (groep 3 t/m 8) voor € 5,- per sport vier keer kennis kunnen maken met sport bij de lokale verenigingen. Klik hier voor meer informatie en inschrijven, voor vragen neem contact op met Tom Schutte en/of Femke Looman van Sportservice Haarlemmermeer. Mailen via tschutte@sportservicehaarlemmermeer.nl of flooman@sportservicehaarlemmermeer.nl, bellen kan via 023 557 5937 of 06 39790182.