Groep 7d

Aardappels rooien

Vanmiddag zijn we voor de laatste keer in groep 7 naar de schooltuin geweest om de aardappels te rooien. Bijzonder om te zien hoe een aardappel groeit! Na de zomervakantie zullen de kinderen nog één keer naar de tuin gaan om de prei en de bonen van de tuin te halen.

Snijbiet, sla, paksoi, andijvie en een reuze courgette van de tuin.

Een fantastische dag bij de Westeinder Waterdag

Opening schooltuin

Vandaag was de opening van de schooltuin. Er waren speeches en de naam werd bekend gemaakt van de tuin: ‘De smikkeltuin’. En er was nog meer te smikkelen, want de kinderen werden allemaal getrakteerd op een ijsje.

Wat eten we vanavond? Andijvie!

Een geslaagde juffendag!

We hebben een kinderburgemeester!

Verkiezingen in de klas

Vanmiddag hielden we verkiezingen in de klas ter afsluiting van een project over wereldproblemen. De kinderen hadden partijen opgericht om verschillende wereldproblemen op te lossen, zoals kinderarbeid en plastic soep. Het was erg spannend. Alle partijen hadden goed over hun pitch nagedacht en hadden creatieve ideeën. Met een rood potlood kleurden de kinderen de partij op het stembiljet die volgens hen de beste partijpunten had. Eén partij werd de overduidelijke winnaar. Wat waren ze trots!

Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Vanmorgen kwam Koninklijke De Vries Scheepsbouw en de Zeilschool Aalsmeer langs om de kinderen alvast warm te maken voor de Westeinder Waterweek waar de klas ook aan deel zal nemen. Bootje bouwen, zeilen… De kinderen kijken er alvast naar uit!

Helpen met kleutergym in de Proosdijhal

Groep 7d

Leerkracht

juf Wendy van Schie

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.