weekverslag 6 november

Week van 6 november

Luan had dinsdag zijn boekbespreking en in de middag kwam juf Tanja invallen Omdat we zo goed mee hadden gedaan mochten we nog 10 minuutjes buitenspelen.

Donderdag had Daan zijn nieuwskring over graffity op treinen en Renzo had een boekbespreking. Brent was jarig.

Vrijdag had Luuk een nieuwskring over een aapje en Veronique haar boekbespreking.

’s Middags gingen we verder met de spinnen maken. Voor op het spinnenweb.

Gemaakt door Britt, Tim, Dieuwertje en Robert

weekverslag 30 oktober

Week verslag 30 oktober

MAANDAG

We hebben gegymd bij meester Menno. We hebben ook gerekend en een dictee van spelling. We hebben een nieuw boek van de week!! “Het leven van een loser niet te doen.”

DINSDAG

We hadden vandaag een nieuwskring van Kiki en een boekbespreking van Brent. We hebben weer nieuw huiswerk meegekregen en dat was deze keer geschiedenis. We hebben taal gedaan en dat was best een moeilijke les. Het rekenen was heel erg saai.

WOENSDAG

We hebben vandaag een projectje gedaan met rekenen we moesten kubieke centimeters maken van kneks en we moesten de klas opmeten en de wc opmeten. We hebben met elkaar in een kubieke meter gezeten. Er passen veel kinderen in….. We gingen pas na het buitenspelen eten en drinken in plaats van voor het buitenspelen. We hadden het toen te druk met rekenen. Nog even de weektaak doen en de dag is alweer bijna om. We moesten ook een verhaal schrijven over avontuur dat niet echt gebeurd mocht zijn. Best moeilijk.

DONDERDAG

We hadden de boekbespreking van Luna en de nieuwskring van Djimon. We hadden gesprekjes met de juf over school en of je school leuk vond.Met de gym hadden we handbal dat was best wel leuk.

VRIJDAG

Vandaag hadden we grej of the week en dat had te maken met suiker. Fotosynthese. Vandaag zijn we weer begonnen met de werkstukken. Vanmiddag gaan we spinnetjes maken van wol en vork daarom moesten we allemaal een vork meenemen voor ons spinnen web en daar hebben we heel veel zin in want het is nog wel best moeilijk.

Gemaakt door Luuk, Kiki, Mika en Jorinda

 

weekverslag 15 oktober

Weekverslag 16 oktober/21 oktober

Maandag in de ochtend was juf Mieke er.

Tijdens de gym gingen we eerst de periode afsluiting oefenen, daarna hadden we nog 10 minuten over om trefbal te doen.

Toen gingen we weer terug naar school en gingen we goed gedaan doen dat is een leervak waar we leren dat het soms heel onveilig is op internet.

Toen gingen we een spel doen waar 8 kinderen met hun gezicht naar het bord zaten en aan de achterkant waren ook 8 kinderen met hun gezicht naar de achterkant van de klas, en de rest van de kinderen waren bezorgers.

De kinderen die geen bezorgers kregen een nummer op hun rug

1 t/m 8 en een papiertje daar moesten de kinderen die bij het bord zaten een Nick name verzinnen en iets opschrijven voor het andere kind. Het doel ervan was dat je niet wist met wie je praatte.

Dinsdag moeste we een topo toets dat ging goed want iedereen heeft een goed cijfer J.

Die dag hadden we ook nog een nieuwskring van Mara.

Het ging over Epke zonderland J

Woensdag hadden we de verjaardag van Chris. Dat was heel leuk. JHij had een cocktail met allemaal lekkere dingen.

Donderdag

In de ochtend hadden we een nieuw soort reken les.We hebben cirkeldiagram geleerd en sommige kinderen vonden het best makkelijk en sommige kinderen vonden het nogal lastig. ’s Middags hadden we periode afsluiting. Ons stukje en dans ging heel goed.

Vrijdag

We gingen taal en rekenen doen. Mika was jarig. Hij had lekkere cakejes.

’s Middags hadden we aardrijkskunde van meester Louis . We kregen andere plaatsen en hadden nog een quiz.

Dit is het weekverslag van Brent, Veronique en Djimon

weekverslag 9 oktober

Weekverslag 9 oktober- 13 oktober

Omdat het Kinderboekenweek was kregen we elke dag wat in ons laatje, iets geheimzinnigs.

Maandag kregen we een ticket voor de escaperoom.

We hebben een geheime escaperoom lokaal 13 dat was vorig jaar de musical.

We gingen groepjes maken er kwam een meester of een juf en die ons ophaalde naar lokaal 13.We moesten opdrachten doen en een code kraken. Eerst moesten we de goede sleutel vinden dat was nog een hele klus.

Op donderdag gingen we op de fiets naar de bieb. Daar moesten we een kruiswoord puzzle maken en allemaal informatie opzoeken over boeken.

We hebben elke dag gedanst voor de periode afsluiting en vrijdag buiten echt geoefend.  De hele week hebben we ook hard gewerkt aan taal en rekenen.

Tess, Luan, Chris en Lois

weekverslag 2 oktober

Weekverslag 2 t/m 6 oktober

Dit is het weekverslag van Luna en Marith 2t/m3 okt. We waren aan het voorbereiden voordat Jozua Douglas kwam. We hadden alle tafels en stoelen goed neergezet. En toen zei Jozua

Douglas veel leuke dingen en weetjes. En we hadden die dag een Engelse toets. En de

Nieuwskring van Jorinda. Het moest allemaal in een andere lokaal omdat Jozua Douglas het

in onze klas deed. En we hadden 3 rekentoetsen: minimum, project en basis.

We hadden ook een spelling toets en dat was best moeilijk en ook nog een taaltoets.

Dit is het weekverslag van Maik en Rose 4 t/m 6 we kwamen op school en de juf met nog twee leerlingen hadden de klas griezelig versierd met snoep in ons la voor de kinderboeken week. We hebben ook in groepjes de kleuters voorgelezen in prentenboeken. Donderdag waren we vrij en vandaag hebben we aan ons werkstuk gewerkt en gaan we meer leuke dingen doen.

 

 

 

 

weekverslag

We gaan nu over maandag vertellen. Met rekenen hebben we verdubbelingsrijen geleerd. De kinderen vonden dat nog best wel moeilijk maar sommige vonden het iets makkelijker. Je moest wel veel op schrijven. Wij vonden het best wel leuk.

Dinsdag

Hadden we een nieuwskring van Luna het ging over de aanslag in Londen. Met nieuwskringen en spreekbeurten en boekbesprekingen mogen de kinderen altijd zelf stemmen.

Woensdag

Vandaag hebben we muziek gehad van juf Maartje we hebben met jumelles gespeeld ,dat zijn helle kleine gitaartjes en die moesten we hellemaal zelf stemmen en daarna moesten we happy birtday spelen maar dat heeft nog niemand gedaan.

Donderdag

Vandaag gingen we weer tutorlezen. We hadden een taaltoets die was niet super moeilijk. We hebben geluisterd naar een boekbespreking van Djimon en een nieuwskring van Tim. Het was een leuke boekbespreking en een leuke nieuwsring allebei heel leerzaam. De juf heeft een leuk liedje gevonden van “kak het uit”. Dat gaan we veel oefenen.

Vrijdag

De B-kinderen gingen in groepjes begrijpend lezen en de A-kinderen gingen met de juf. We gingen het rekenen afmaken van de week. We gaan nog weektaak doen en spelling en we krijgen nog aardrijkskunde van meester Louis.

Van Daphne, Djimon, Senna en Jorinda                      

weekverslag 38

We hebben al boekbesprekingen van Jorinda en Fleur gehad. We zijn begonnen met ons werkstuk over een land uit Europa.

De nieuwskring was van Maik, Daphne en Mika.

We hebben ook nog verjaardagen gehad van Luuk, Kiki, Senna en Daphne.

We hebben ook met een klein boekje gewerkt aan Prinsjesdag en filmpjes gekeken hierover.

Met knutselen hebben we de kalender gemaakt. We hopen dat ze maandag hangen.

Ook hebben we gepraat over pesten en les gehad daarover.

Op donderdag hebben we stekjes gepoot.

Volgende week is er een toets over topo van Europa. De juf liet zien hoe je kunt oefenen op de site van de Antoniusschool.

Groep 7c is heel leuk. Van Luuk en Tim

Openingsviering

Donderdag gingen we naar de kerk. De viering ging over de storm op het meer. Je moet vertrouwen hebben in elkaar, niemand buitensluiten, dan wordt echt een mooi jaar. We hebben ook leuke liedjes gezongen.

Groep 7c

Leerkrachten

juf Sharon Wijsman

juf Corry van Lith

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.