Groep 7c

Westeinderwaterweek

Opening schooltuin

Antuinius

Wat groeit en bloeit het allemaal geweldig in de schooltuintjes. De hagelbuien van een aantal weken geleden het gelukkig niet voor veel schade gezorgd. Het is bijna tijd om te gaan oogsten van sommige gewassen.

Wat een gezellige dag ….. bedankt

Schooltuintjes

Er is veel veranderd, er is een container gekomen voor het materiaal, er is een hek geplaatst en helemaal af en ook de naambordjes staan in de grond. We vinden lieveheersbeestjes die luizen opeten, dus voorzichtig ermee. Ook plaatsen we afrikaantjes tegen de luizen.

Allemaal geslaagd

We wisten al dat het theorie examen goed gegaan was…..maar vandaag kregen we te horen dat we ook allemaal geslaagd zijn voor het praktisch verkeersexamen. Toppers van groep 7 c heel goed gedaan.

Stroopwafelactie

Wat een prachtig bedrag hebben de groepen 7 bij elkaar opgehaald met de verkoop van de stroopwafels. Dit mooie bedrag voor stichting Living Memories is vandaag overhandigd … top gedaan allemaal.

Verkeersexamen…..

Veteraan op bezoek

Naast bijzondere verhalen, deden we ook een paar legeroefeningen toen de veteraan op bezoek kwam in de groep.

Hoe staat de schooltuintjes erbij?

Het was weer eens tijd om naar de schooltuintjes te gaan. Zouden de aardappels al gegroeid zijn? Ook was het hoog tijd om meer plantjes in de grond te zetten. Er is weer hard gewerkt en wat goed om te zien dat alles zo goed groeit. Begeleiders heel erg bedankt weer.

Groep 7c

Leerkrachten

meester Ron van Moorsel

meester Danny Dollée

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.