Groep 7c

Volle bak….

We zijn vandaag gestart met twee groepen in één lokaal. Op onze school is dat een uitzondering, op veel scholen helaas niet. Tijdens deze 45 minuten samen hebben we een Grej over staken gedaan. Wat is staken? Waarom wordt er gestaakt? Wat is een vakbond? Welke betekenis heeft het woord staken? Wat is de dokwerker? Wat vind je zelf van staken, waar zou jij voor staken? Een interessante les …. wat deden jullie allemaal goed mee.

Talentencircuit

Vrijdagmiddag talentencircuit voor groep 7 en 8. 15 onderdelen, heel groep 7 en 8 was ingedeeld op één van hun keuzes. Wat een gezelligheid, wat fijn dat er zoveel ouders wilden helpen, wat een mooie werkstukken, wat een fijne workshops. Wat fijn dat we dit nog 3 keer gaan doen.

Wedstrijdje Kapla domino

Alaaf ……wat een feest

Wat een gezelligheid vandaag op de Antoniusschool, we vierden carnaval. Wat was iedereen mooi uitgedost. We vermaakten ons in het casino, bij de waarzegster, we speelden bingo, oud Hollandse spelletjes en gingen los in de disco. Het was een top dag.

18, 23, nee 34 …..

Een opdracht uit het tv programma ‘ Wie is de mol’ , was wel erg lastig. Hoeveel vierkanten tel je. Er werd flink met elkaar gesproken over het juiste aantal…..

Ssssst …..opname

Tijdens de muziekles zijn vandaag opnames gemaakt. Juf Maartje op de ukelele en groep 7c zong fantastisch.

Groep 7c Duck

Wat een geweldige resultaten, onze eigen voorkant van een Donald Duck, goed kijken , de juiste kleur erbij zoeken, je eigen naam in het goede lettertype schrijven. Een tekening om trots op te zijn.

Even schaatsen

Wat fijn dat het weer een keertje kon, wat fijn dat de ijsclub zo hun best had gedaan om de ijsbaan te maken. Wat leuk om met groep 7 een uurtje te schaatsen, en wat was de warme chocolademelk lekker.

Verzetsmuseum

In het junior verzetsmuseum hebben we de verhalen van Jan, Nelly, Eva en Henk gehoord. Hoe leefden zij in de oorlog…..we hebben er heel veel van geleerd.

Laatste schooldag in 2018

De laatste schooldag in 2018. We hebben gezellig met elkaar gepraat. Juf Maartje had een heel leuke muziekles, we keken naar een prachtig kerstspel van groep 8. Toen we alles opgeruimd hadden hebben we spelletje gespeeld.

We wensen iedereen een heel fijne vakantie en een gelukkig, gezond en gezellig 2019.

Groep 7c

Leerkrachten

meester Ron van Moorsel

meester Danny Dollée

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.