Groep 7b

Praktisch verkeersexamen

Praktisch verkeersexamen

Vanmorgen hebben de kinderen het praktisch verkeersexamen gefietst. De uitslag laat nog even op zich wachten..

Bezoek veteraan Niels

Afgelopen maandag hebben we een interessante les gehad van Niels. Niels kwam vertellen over zijn eigen ervaringen in het leger. Daarnaast kregen de kinderen buiten een korte training om de conditie te testen. Ook had Niels veel spullen mee die hij ook meeneemt als hij op uitzending moet. De kinderen vonden het erg indrukwekkend!

Schooltuin

Afgelopen vrijdag hebben we hard gewerkt in de schooltuin.

Carnaval 2019

Wat een feestje was het vandaag!😁🎊🎉

Drama les van juf Ellen

Vandaag een drama les gehad van juf Ellen. Een beweging uitvoeren zonder geluid, een toneelstuk opvoeren aan de hand van een gedicht, slowmotion opdrachten uitvoeren, opdrachten uitvoeren op het ritme van de trommel en ook spiegelen van elkaars bewegingen. In het begin wat spannend, maar later vol enthousiasme.

Verzetsmuseum

Wat een indrukwekkende dag vandaag in Amsterdam. Eerst een wandeling door Amsterdam gemaakt en daarna het bezoek aan het verzetsmuseum.

Sinterklaasfeest

We hebben een gezellige ochtend gehad woensdag. Iedereen had erg zijn/haar best gedaan met het maken van het gedicht en surprise. Wat een mooie dingen allemaal!

Gerbera

Het heeft even geduurd, maar er is één bloem uitgekomen. We hopen dat de rest snel volgt.

Voorleeswedstrijd

Vandaag hebben we de voorronde gehad in de klas van de voorleeswedstrijd. Eerst in groepjes voorgelezen aan elkaar. Uit elk groepje was er één winnaar. Deze 6 winnaars hebben daarna nog een keer voorgelezen aan de hele klas en daar is een winnaar uitgekomen, namelijk… Julius!

Morgen is de voorleeswedstrijd tussen alle groepen 7, wordt spannend!

Groep 7b

Leerkracht

Juf Manouk Egberts

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.