Groep 6d

Kerst

En hier dan de kerst foto´s. Met dank aan Jayden-Dean, wat een geweldige foto´s heeft hij gemaakt!

Knutselen, gym en meestervervalsers

Het is alweer even geleden, maar hier nog wat leuke foto´s!

Surprises!

Lieve kinderen,

Wat was het vanochtend een groot feest,
Sint is voor iedereen langs geweest..

Van piano, kampvuur, unicorn tot aan een gitaar,
elk kind kreeg een geweldig exemplaar!

Kijk nog even naar de foto´s en geniet,
Tot volgend jaar! Liefs, Sinterklaas en zwarte piet.

We hebben er weer een tiener bij…!

Periode afsluiting

Donderdag was het tijd voor de Periode afsluiting. Ook dit stond natuurlijk in het teken van meester Peter. We deden samen met de andere groepen zes een medley van ABBA, omdat meester Peter heel erg van Zweden houdt. En omdat de meesters en juffen een studiereis naar Zweden hebben gemaakt. Alle kinderen waren in het geel/blauw en deden enorm hun best tijdens het optreden. Het was een geslaagde middag!

Puzzeltocht

Woensdag was het tijd voor de Puzzeltocht van meester Peter. We waren als laatste aan de beurt… zou meester Peter het gaan redden om op tijd te komen? Ja hoor! Om 12.10 uur stonden we allemaal klaar en hebben we een liedje gezongen en een reisgids gegeven. Meester Peter vertelde dat wij de laatste groep waren waar hij les aan heeft gegeven (3 weken geleden), dus dat is wel speciaal! We zullen meester Peter gaan missen!

Schoolreisje

We begonnen de P week met het woord Pretpark. We mochten naar de Efteling! Het was een fantastische dag met vrolijke kinderen, behulpzame ouders en heerlijk weer. Er zijn helaas niet van iedereen foto´s, dit komt doordat ik zelf met een groepje door het park liep.

Opening schoolplein

We hebben ook nog de opening van het nieuwe schoolplein gevierd. Sarah en Sterre mochten daarbij op het podium dansen. Het was weer een feestje!

Geschiedenis

Tijdens de les van geschiedenis werden er korte presentaties gehouden over ketters, Willem van Oranje, Filips II, de Spaanse soldaat en de vrouw uit Alkmaar.

Lekker lezen…

Tijdens de kinderboekenweek besteden we altijd extra aandacht aan lekker lezen. Dat is op onderstaande foto´s goed te zien!

Groep 6d

Leerkracht

juf Tamara de Jong

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.