Groep 5d

Vrolijk Pasen

Gastles & papier-maché

Gister hebben wij een gastles gehad van Patrick Meijn (de vader van Anne uit groep 5b). Tijdens deze leuke les hebben wij veel geleerd over o.a. verzekeringen. Deze les pastte heel mooi bij “De week van het geld”.

Verder zijn wij druk bezig met de paasknutsels van papier-maché. Altijd een leuk, maar chaotisch werkje. Op de foto’s zijn wij samen met groep 5b druk bezig met lijm en kranten. Het mooiste van allemaal… dankzij een paar behulpzame, lieve kinderen had ik, 20 minuten na deze foto, ook gewoon weer een schoon en netjes klaslokaal. Top!

Groetjes, Nikita

Wat een Feest!!!!

We hebben een fantastisch Carnavalsfeest gehad vandaag. De kinderen waren heel erg lief, gezellig en enthousiast! Ze hebben ook heel lief geholpen met opruimen.

Stefan Pickee heeft ook hele leuke groepsfoto’s gemaakt, die volgen later.

Fijn weekend en voor degene die gaan feesten, veel plezier!

Groetjes, juf Nikita

Stroomkringen

Met de lessen van Natuniek hebben wij het over alles rondom stroom en energie.

Vandaag hebben wij geoefend met stroomkringen maken. Wij hebben geleerd dat je de stroom van een stroombron (batterij) kan omzetten naar licht en beweging.

Het was een groot succes!

Fijne vakantie!

Groetjes, juf Nikita

Zweeds renspel

Rennen & rekenen, daar ging het om bij het Zweeds renspel wat wij op het plein hebben gespeeld.

Met heel veel lol hebben wij op die manier verhaaltjes sommen geoefend. Zelfs de miezer mocht de pret niet drukken…

Groetjes, Nikita

KNGF voorlichting

Donderdag 10 januari kregen wij bezoek van Susan Peters samen met haar geleidehond Zenga. Zij is vrijwilligster bij KNGF en zelf erg slechtziend. Zij kon ons op een hele leuke manier vertellen hoe het is om slechtziend te zijn en hoe fijn het is dat zij een geleidehond heeft. De kinderen vonden het heel interessant.

Ook trakteerde Nori beschuit met muisjes om de geboorte van haar broertje en zusje te vieren.

Groetjes, Nikita

Bezoek van Mavey en Ties & afscheid juf Tamara

We hebben deze week helaas afscheid genomen van juf Tamara. Zij vertrekt aanstaande zondag voor een stage in Suriname. Wij hebben een hele leuke tijd met de juf gehad en wij gaan haar missen!

Verder konden wij Mavey en Ties bewonderen. Ze kwamen even heel kort in de klas en hebben heerlijk overal doorheen geslapen. Grote trotse zus Nori moest natuurlijk ook even met haar broertje en zusje op de foto.

Groetjes, Nikita

Een geweldig kerstfeest

Gisteravond hebben wij, samen met juf Karin Veerhuis, een heel gezellig en lekker kerstdiner gehad. De kinderen zagen er prachtig uit en er waren heerlijke hapjes. Vandaag mochten wij kijken bij de kerstmusical van groep 8. Mooie momenten zo vlak voor de vakantie. Hele fijne feestdagen en wij gaan op naar een heel mooi 2019!

Groetjes, Nikita

Kijkje in de klas

In de klas zijn wij allemaal anders, allemaal leuk en lief en bij elkaar een hele leuke groep.

En zo is het ook met onze tekeningen en knutsels…

Alle kinderen los van elkaar maken hele mooie dingen, maar bij elkaar is het ook een heel mooi resultaat. Meester Roy heeft de fantastische stoomboot met de kinderen gemaakt. Vorige week hebben wij de pietjes in het pietenhuis gemaakt. Leuk he?!

Groetjes, juf Nikita

P week

Ik kom er net achter dat ik deze berichten nooit goed geplaatst heb. Dus bij deze: de foto serie van de P-week die jullie nog tegoed hadden van mij.

Groetjes, juf Nikita

Groep 5d

Leerkracht

juf Nikita van Ispelen

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.