Groep 5c

Bioscoopmiddag

In de middag hebben wij een bioscoopmiddag gehouden. De kinderen mochten zelf kiezen in welke klas zij een film gingen kijken.

De kinderen mochten van huis allerlei lekkere dingen meenemen, maar ook kussens of een pyjama.

Naar de berg

Vanmorgen zijn wij naar de berg gegaan. Hier hebben de kinderen gevoetbald, verstoppertje gespeeld en vlechten versierd met bloemetjes. Ook hebben wij hier om 10 uur even gegeten en gedronken.

Schrijven

Vanmiddag hebben wij de laatste schrijfles voor het rapport gehad. Dit schooljaar hebben de kinderen een schrijfkaart met alle schrijfletter gekregen. Deze mogen ze tijdens de schrijflessen erbij pakken, zodat ze de letters goed leren opschrijven.

Toekomstdroom

Tijdens de taalles hebben de kinderen over hun toekomstdroom geschreven. Wat willen ze worden en wat absoluut niet?

Eieren zoeken en eitje tik

Muiderslot

Geschiedenis circuit

Om alvast in de sfeer te komen voor maandag, hebben wij gistermiddag tijdens de geschiedenisles een circuit gedaan over het Muiderslot en graaf Floris de Vijfde.

Haiku

Vanmorgen hebben de kinderen tijdens de taalles in tweetallen een haiku geschreven over de lente.

Rekenen

Op woensdag hebben wij met rekenen altijd een projecties. Gisteren stond de projectles in het teken van bouwen. De kinderen hebben kennisgemaakt met hoogtegetallen.

Vikingen

Tijdens de geschiedenisles gingen de kinderen een reisgids maken voor Vikingen. De informatie, opdrachten en plaatjes plakten zij op een poster. Dit deden zij in drie- of tweetallen.

Groep 5c

Leerkracht

juf Chantal Karemaker

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.