Groep 5b

Wij zijn fan van Grej of the day!

Carnaval

Kerstdiner

Een geslaagd kerstcircuit!

Schouwburg Amstelveen

Maandag 5 november zijn we met de klas naar de Schouwburg in Amstelveen geweest. Van tevoren hebben we in de klas naar het verhaal van ‘Mees Kees op de planken’ geluisterd. Ook moesten we allemaal een stukje tekst uit ons hoofd leren van verschillende scenario’s uit het verhaal. In de Schouwburg hebben we toen geoefend met emoties weergeven, duidelijk praten en het vergroten van handelingen in een toneelstukje. We vonden het erg leuk en hebben veel geleerd.

Muziekles: eerste keer spelen op de Ukelele

Peters puzzeltocht

Tijdens de P-week is meester Peter de klassen rond geweest. In groep 5B hadden wij een Grej of the day over Madagaskar voorbereid. Nu weet meester Peter precies wat hem te wachten staat wanneer hij op vakantie gaat.

Deze diashow vereist JavaScript.

Pannenkoekenplein

De P-week is begonnen. Een spannende week met vooral veel leuke activiteiten. Dinsdag is het meester Peterplein onthuld en hebben wij heerlijk zitten picknicken op het plein met de hele school. We aten meester Peter zijn lievelingseten: pannenkoeken!

Hunebedden maken

Vandaag hebben we met geschiedenis hunebedden gebouwd. De resultaten zijn erg goed gelukt!

Tosca Menten op bezoek

Op dinsdag 2 oktober was Tosca Menten bij ons op bezoek. We mochten luisteren naar de verhalen over Dummie de Mummie, Juffrouw Pots, Siem Subliem en Knor. Ze zong hele leuke liedjes waar we allemaal erg hard om moesten lachen. ’s Middags kwam Dummie zelfs nog even bij ons op bezoek in de klas.

Groep 5b

Leerkrachten

juf Linda Mäki

juf Marlous Speksnijder

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.