Project: winkels!

De afgelopen periode hebben we gewerkt rondom het thema: winkels. We hebben gerekend met geld, gelezen uit boeken rondom het thema eten/ winkels en natuurlijk lekker gespeeld in de winkelhoek. Ter afsluiting zijn we naar de bakker en de Albert Heijn geweest. Met de gekochte producten hebben we gekookt en gebakken. Op de markt hebben we alles verkocht, de opbrengst gaat naar de voedselbank! 

Periode afsluiting

Afgelopen vrijdag was de periode afsluiting in de Proosdijhal. De kinderen van groep 4b hebben een spetterend optreden gegeven op het liedje: Monsterfeest. Iedereen zag er prachtig uit en het was griezelen geblazen. Nu een weekje vakantie en daarna beginnen we aan een nieuw project: winkels! Fijne vakantie iedereen en tot snel!

Start kinderboekenweek

Woensdag is de Kinderboekenweek van start gegaan. De kinderen mogen vanaf deze dag een kussen en spannende boeken meenemen. Vandaag hebben we lekker lui gelezen op het kussen. Toen de spoken tevoorschijn kwamen uit het spookhuis (op het bord) was de tijd voorbij en gingen we een bladzijde uit ons werkboekje maken. 

Verder hebben we in de klas al spannende vleermuizen geknutseld, dansen we op het liedje gruwelijk eng, oefenen we de periode afsluiting en zijn we bezig om een heks te maken met pastelkrijtjes. 

Verjaardag Tibbe

Eerste weken groep 4!

We zijn al een paar weken hard aan het werk in groep 4! Met rekenen hebben we o.a. geleerd wat 1 meter is en de hele en halve uren. Natuurlijk blijven we ook oefenen met sommen t/m 20 en t/m 100. De klas ziet er inmiddels ook gezelliger uit met een verjaardagskalender aan de muur en vleermuizen aan de wand. In ons leesboek zit een zelf gemaakt boekenmonster. Zo is lezen extra leuk! 

Verjaardag JipĀ 

Verjaardag Robin

Groep 4b

Leerkrachten

meester Kay de Kloet

juf Tanja van der Schilden

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.