Groep 4b

Bezoek aan de bieb.

Vandaag zijn we met de klas, moeders en een oma naar de bibliotheek geweest. De kinderen zijn aan de hand van verschillende vragen rondom een bepaald thema aan de slag gegaan. Met behulp van plaatjes en teksten leerde de kinderen meer over het door hen gekozen thema.

Verjaardag Meliya

Het was feest in de klas, want Meliya heeft haar verjaardag gevierd.

Carnaval

Op vrijdag 1 maart hebben wij Carnaval gevierd op de Antoniusschool (Feesttoeter). Het was een geslaagde ochtend, waarbij iedereen op z’n mooist verkleed was. Gedurende de ochtend hebben de kinderen verschillende spellen gespeeld & een rondje gemaakt in het spookhuis. Alaaf!

Tangram

Tijdens de rekenles zijn de kinderen aan de slag gegaan met de tangram. In het rekenboek stonden een aantal figuren die de kinderen na moesten maken. Sommige vonden het nog best lastig, maar uiteindelijk is het bij alle kinderen gelukt.

Verjaardag van Djava

Djava was in de vakantie 8 jaar geworden en heeft haar verjaardag gevierd in de klas.

Verjaardagen in de klas

Deze week waren er 3 verjaardagen. Maandag heeft Milo getrakteerd, dinsdag Linde en donderdag Liv.

Verjaardag Julien

Verjaardag Damian

Verjaardag Amara

Kerst in de klas

Voor de kerstvakantie was het een gezellige boel in 4B. Op donderdag avond kwamen alle kinderen op hun mooist naar school. Samen met meester Menno hebben wij genoten van een heerlijk kerstdiner. Op de laatste lesdag van 2018, hadden de kinderen speelgoed mee naar school genomen. Naast het spelen in de klas en het opruimen van de kerstspullen mochten wij ook nog kijken naar de voorstelling van groep 8.

Groep 4b

Leerkracht

meester Kay de Kloet

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.