Home » Blog » De P week is van start gegaan!

De P week is van start gegaan!

Deze laatste week voor de Herfstvakantie staat helemaal in het teken van meester Peter , vandaar dat elke dag met een P begint.

Nou en wat voor een start!!! Het lijkt wel of de Antoniusschool en de zon dik bevriend zijn met elkaar! Beide dagen hebben we schitterend weer gehad en hadden we dit ook eigenlijk echt wel nodig!

Maandag hadden we Pretpark en Plezier  ! De groepen 1 t/m 4 zijn naar Artis geweest en hebben een fantastische dag gehad. We mochten in groepjes door het park lopen. De groep van Saar had geluk omdat een vriend van haar ouders in Artis werkt. Zij mochten de giraffen  voeren ! Hoe leuk is dat!

Vandaag hadden we het Pannenkoekenplein. Heel veel lieve ouders hadden voor jullie pannenkoeken gebakken! Alle kinderen mochten overblijven en we hebben met elkaar op het plein pannenkoeken gegeten. Op het kleedje in de zon ; heerlijk!
Maar voordat we gingen smullen was er nog een verrassing voor Meester Peter. We noemen het schoolplein voortaan het “Meester Peterplein” en hiervoor mocht hij het bordje onthullen!

Na afloop zijn we nog met zijn allen op de foto gegaan. Een heel mooi gezicht met alle blauw-wit kleding!

Morgen de Puzzeltocht voor meester Peter !

 

 

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Tanja Rutten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.