Groep 3c

Carnava

Afgelopen vrijdag 1 maart vierden wij niet op de Antoniusschool maar op de “Feesttoeter” carnaval!

Wat zagen jullie er allemaal weer mooi uit!  We hebben erg genoten van alle spelletjes. Alle kinderen durfden dit jaar in het spookhuis wat weer prachtig opgebouwd was. Dit spookhuis was gemaakt door ouders van school die er de hele donderdag aan gewerkt hebben! Super hoor! Ook mochten we nog even in de gymzaal spelen. We hebben weer een leuke ochtend gehad!

 

Letterfeest in groep 3

Vandaag hadden we letterfeest in groep 3. We hadden 4 onderdelen . We mochten koekjes bakken, het letter- renspel, letterbingo en het knutselen van onze letterpet. Het was echt feest! De moeder van Nora heeft ons heel goed geholpen met het bakken! Super! Bedankt hiervoor. Wij vonden het een hele gezellige middag !

 

Eitje bakken

Afgelopen vrijdag hebben we met behulp van de mama van Saartje en Noor ons laatste nieuwe letter gebakken! De letter en het woordje “EI ” !!
Het heerlijke eitje mochten we zelf op een broodje opeten. Ook mochten sommige kinderen voor de meesters en juffen bakken en naar hun toe brengen. Bedankt voor jullie hulp mama’s.
Omdat we nu alle letters hebben gehad gaan we a.s. donderdag nog een LETTERFEEST houden!

 

 

Kerst “gym

Tijdens de gymles bij juf Simone hadden we een Estafette. We moesten met de groep een Kerstboom maken en ook nog vuurwerk! Het was best moeilijk maar het lukten ons wel! Knap hoor.

 

Kerst in de klas.

Wat een gezellige tijd op school ! Onze klas is helemaal in Kerstsfeer en ’s morgens zitten we gezellig nog in het donker bij de boom. De kaarsjes mogen aan en we luisteren dan naar een nieuw Kerstverhaal . Bij elk stukje verhaal hoort een plaatje van onze kleurplaat . We hebben al heel veel zin in het Kerstdiner!

 

 

Kerstknutselcircuit

Vrijdagochtend 7 december hebben we in een ochtend onze klas omgetoverd in Kerstsfeer. Met behulp van heel veel lieve vaders, moeders en in onze klas zelfs de 2 oma’s van Falco hebben we 5 kerstwerkjes gemaakt ! Het ziet er weer heel gezellig uit! Bedankt voor jullie hulp!

 

 

 

Sinterklaasfeest op de Antoniusschool.

Woensdag 5 december bezocht Sinterklaas met zijn Pieten de Antoniusschool. Het is altijd weer een verrassing hoe hij komt. Dit jaar kwam hij op de tractor. We hebben voor hem gezongen en toen ging Sinterklaas als eerste naar groep 1/2. Na de pauze waren wij aan de beurt. Het was een heel leuk feest waar veel werd gedanst en gezongen! Bedankt voor ons cadeau Sinterklaas en natuurlijk weer tot volgend jaar!

 

 

 

Schoen zetten

De strooipieten waren langs geweest en vertelden dat de kinderen hun schoen mochten zetten. Dit hebben ze donderdag gedaan. Maar ah oh….wat een rommel was het vrijdag in de klas!! Terwijl we nog zo hadden gevraagd of rommelpiet dit jaar geen rommel zou willen maken….

Filmpje strooipieten

https://rkantonius.nl/groep3c/wp-content/uploads/sites/6/2018/12/IMG_5101.mov

pietengym!

Ja ja de kinderen hebben erg goed geoefend om echte pieten te kunnen worden! Samen met de andere kinderen van groep 3 is er geklommen op de daken, pakjes gegooid door de schoorsteen en gewerkt aan een goede conditie. Het was erg leuk! Bedankt meester Menno!

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Tanja Rutten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.