Groep 3c

Start van de Kinderboekenweek

Vandaag is de start van de Kinderboekenweek. We hebben vanmorgen op het schoolplein een zweeds renspel gedaan. De kinderen moesten in groepjes van 3, alle vriendjes en letters zoeken. Uiteindelijk kwam er een woord uit: Kinderboekenweek kom erbij! We zullen de komende dagen wat extra aandacht besteden aan lezen, leuke boeken en het thema vriendschap.

Kennismakingsochtend ouders groep 3

Afgelopen vrijdag kregen de ouders van groep 3 de gelegenheid om met elkaar kennis te maken.
Het laatste half uurtje van de ochtend konden de ouders onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar praten. De kinderen waren lekker aan het spelen en lieten zien wat we allemaal al geleerd hebben. Er was veel belangstelling en het was een geslaagde ochtend.

 

Vandaag hebben we het schooljaar geopend in de kerk. Er waren mooie verhalen en liedjes en het ging o.a. over de mooiste vis vd zee. Er was een koortje o.l.v. Juf Maartje en wij konden de liedjes ook meezingen. Iedere groep had een vis versierd met daarop een wens voor het komende schooljaar. Twee kinderen uit onze groep mochten de vis op het altaar brengen en onze wens opzeggen. We gaan er een mooi schooljaar van maken!

Eerste muziekles van juf Maartje

Vanochtend kregen we de eerste muziekles in groep 3 van juf Maartje. We leerden een heel leuk liedje;

Als ik voor de spiegel sta , dan doe jij mij altijd na…..zo doe IK!!

Een liedje over het allereerste woordje dat we geleerd hebben, dat is leuk!

We mochten ook nog allemaal met instrumenten meedoen! Juf Maartje gaf jullie ook complimenten want jullie doen zo goed met alles mee. Het lijkt wel alsof jullie al heel lang in groep 3 zitten,

Bedankt juf Maartje wij vonden het weer erg leuk.

Eerste schooldag in groep 3c

De kop is eraf !!

Onze eerste schooldag zit er alweer op’. Vanochtend vonden we het allemaal best een beetje spannend. Nieuwe groep, nieuw lokaal, nieuwe kinderen, nieuwe regeltjes, nieuwe juffen……maar na een dag hebben we al zoveel geleerd!

De eerste letter die we geleerd hebben is de letter I en ons laatje is al een beetje gevuld. We hebben zelfs al gegymd bij juf Simone. Wij vonden het een gezellige dag en zijn al heel trots op jullie!

Wij zijn er klaar voor!

De groepjes staan klaar en wij hebben er zin in! We hopen jullie ook!

We wensen jullie nog een fijn weekend en we zien elkaar maandag!

Groetjes juf Tanja en Jolanda

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Tanja Rutten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.