Wintercircuit

Vanmiddag had juf Thamar een heel leuk wintercircuit voor ons bedacht. In de ochtend hebben we heel hard gewerkt zodat we vanmiddag alle tijd hadden om alles te doen.

We hadden een opdracht met de kralenplank. We konden uit o.a. een sneeuwpop, sneeuwvlok ,schaats e.d. kiezen. De tweede opdracht was ; maak met de letters van je naam een sneeuwpop. Dat werden dus hele korte en hele lange sneeuwpoppen! Want of je nou b.v. Olivier of Tim heet dat scheelt nogal !

De derde opdracht mochten we in de teamkamer maken. De mama van juf Thamar hielp ons. We mochten een dennenappel insmeren met pindakaas en daarna rollen in zaadjes voor de vogels en we mochten in een cupcake bakje vet met zaden doen met een touwtje ertussen zodat we het op kunnen hangen als het hard is! Bedankt mama van juf Thamar wij vonden het erg leuk om te maken.

Tanden wisselen

In groep 3 zijn er heel veel kinderen die hun tanden aan het wisselen zijn. Dit blijft er altijd grappig uitzien. Ze vonden het leuk om op de foto te gaan dus geniet maar met ons mee!

Gelukkig 2018!!

Wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2018 !

Kerst Schimmenspel groep 8

Vrijdag 22 december heeft groep 8 voor alle groepen het schimmenspel opgevoerd.

Het Kerstverhaal werd achter het witte doek gespeeld en tussendoor werden er liedjes gezongen die we zelf ook hadden geoefend zodat we mee konden zingen. Bedankt groep 8 !

Kerstdiner in groep 3c

Wat spannend!!

In de avond als het donker is naar school en dan avond eten op school. De hele week hebben we er in spanning naar uitgekeken en gisteravond was het dan eindelijk zover. Alle kinderen zagen er heel mooi uit, de school was helemaal in Kerstsfeer en alle ouders hadden heerlijk eten verzorgd! Bedankt allemaal ! Tussendoor hadden de kinderen nog een quiz bedacht voor juffrouw Jolanda en verschillende groepjes hadden een optreden. Wij hebben er erg van genoten. Voor nu wensen we iedereen een hele fijne vakantie toe. Rust lekker uit en geniet van alle feestdagen. We wensen jullie alvast een heel gelukkig 2018 en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar !

Deze diashow vereist JavaScript.

Het Lichaam

Vanmiddag gaf juf Thamar een les over ons lichaam. We mochten in groepjes van 3 kinderen een kind omtrekken op papier en daarna mochten we een aantal dingen in ons lichaam tekenen.

We hebben geleerd waar onze darmen, maag, hart, longen , slokdarm en hersenen zitten. Best moeilijk hoor!

Hier het resultaat!

Alvast een beetje in de kerstsfeer!

Vrijdag zijn we begonnen met het verhaal; “Het mooiste geschenk” .

Heel gezellig met z’n allen rondom de Kerstboom en onze kaarsjes aan!

Kerst knutselcircuit !

Sinterklaas is nog maar net uit het land en we zitten alweer volop in de Kerstsfeer. Vanochtend hebben we met ruim 100 kinderen van groep 3 de groepen weer heel gezellig gemaakt!
We hadden heel veel hulp van de ouders; bedankt hiervoor!
Kijk maar even mee hoe hard we gewerkt hebben!

Nog meer Sint foto’s

Wat een geluk dat we een vader in de klas hebben die fotograaf is.

Hierbij nog erg mooie foto’s van het Sinterklaasfeest!

Deze diashow vereist JavaScript.

Bedankt Stefan.

Schoen gezet en Sint verhaaltjes van groep 8.

Dinsdag 5 december.

Het Sinterklaasfeest hadden we vrijdag al gevierd maar ook vandaag hadden we nog een paar verrassingen. Gister mochten we onze schoen zetten .De pieten hadden er weer een grote rommel,van gemaakt maar nadat we alles weer netjes hadden opgeruimd kregen we ons cadeautje. De meisjes kregen toverstiften en de jongens een stuntauto.

Aan het eind vd ochtend kwam groep 8 langs en we mochten in groepjes naar hun zelf verzonnen verhaal luisteren. Bedankt groep 8!

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Erica Hermans

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.