Groep 3c

Verjaardag juffen groep 3

Vrijdag 7 juni vierden alle juffen van groep 3 hun verjaardag. Iedereen zag er heel mooi en feestelijk uit!We hebben eerst in de kring gezeten en zijn enorm verwend! Bedankt allemaal voor alle lieve attenties.

Daarna hadden we een spelcircuit. We hadden 5 groepjes en om de 20 minuten mochten we van spel veranderen. Tussendoor hebben we zelf onze eierkoek versierd en daarna heerlijk opgegeten. Wij vonden jullie heel gezellig en hebben genoten van onze verjaardag.

 

Sportdag 2019

Vorige week vrijdag was onze sportdag. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Na de oranje-estafette mocht iedereen op de foto! Ook onze hulpouders staan er goed op.

Hier de zoekplaatjes!!

 

Eieren zoeken en “eitje tik “

Afgelopen donderdag mochten we in de ochtend eieren zoeken op school. Eerst mochten we alleen de eieren van onze eigen groep zoeken en later mochten we voor alle groepen 3 zoeken . De eieren waren binnen en ook buiten verstopt en ze waren soms best moeilijk te vinden!
Daarna deden we “Eitje-tik”! Wie zou er eierprins of prinses worden! Spannend.

De finale was tussen Lianne en Saartje!  Saartje was de gelukkige en hield haar eitje tot het einde heel!

’s Middags was de finale tussen de groepen 3 . Dit deden we vanwege het prachtige weer buiten op de pingpong tafel.  Saartje haalde zelfs de finale maar de uiteindelijke eier- koningin was Marley uit 4d !

 

Periodeafsluiting

Eindelijk was het dan zover! Na heel veel oefenen mochten we eindelijk echt optreden.  We deden het tijdens het oefenen al heel goed maar jullie optreden was echt weer geweldig! We hebben genoten van al onze superhelden!!

Circuit

Vorige week hebben de kinderen van groep 3c een circuit van 4 onderdelen gedaan. Na ongeveer een kwartier mochten ze wisselen naar het volgende werkje. Het was een gezellige middag met een mooi eindresultaat!

Carnaval

Afgelopen vrijdag 1 maart vierden wij niet op de Antoniusschool maar op de “Feesttoeter” carnaval!

Wat zagen jullie er allemaal weer mooi uit!  We hebben erg genoten van alle spelletjes. Alle kinderen durfden dit jaar in het spookhuis wat weer prachtig opgebouwd was. Dit spookhuis was gemaakt door ouders van school die er de hele donderdag aan gewerkt hebben! Super hoor! Ook mochten we nog even in de gymzaal spelen. We hebben weer een leuke ochtend gehad!

 

Letterfeest in groep 3

Vandaag hadden we letterfeest in groep 3. We hadden 4 onderdelen . We mochten koekjes bakken, het letter- renspel, letterbingo en het knutselen van onze letterpet. Het was echt feest! De moeder van Nora heeft ons heel goed geholpen met het bakken! Super! Bedankt hiervoor. Wij vonden het een hele gezellige middag !

 

Eitje bakken

Afgelopen vrijdag hebben we met behulp van de mama van Saartje en Noor ons laatste nieuwe letter gebakken! De letter en het woordje “EI ” !!
Het heerlijke eitje mochten we zelf op een broodje opeten. Ook mochten sommige kinderen voor de meesters en juffen bakken en naar hun toe brengen. Bedankt voor jullie hulp mama’s.
Omdat we nu alle letters hebben gehad gaan we a.s. donderdag nog een LETTERFEEST houden!

 

 

Kerst “gym

Tijdens de gymles bij juf Simone hadden we een Estafette. We moesten met de groep een Kerstboom maken en ook nog vuurwerk! Het was best moeilijk maar het lukten ons wel! Knap hoor.

 

Kerst in de klas.

Wat een gezellige tijd op school ! Onze klas is helemaal in Kerstsfeer en ’s morgens zitten we gezellig nog in het donker bij de boom. De kaarsjes mogen aan en we luisteren dan naar een nieuw Kerstverhaal . Bij elk stukje verhaal hoort een plaatje van onze kleurplaat . We hebben al heel veel zin in het Kerstdiner!

 

 

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Tanja Rutten

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.