Pakjes in de sloot

Vanochtend kwam juf Erica vertellen dat zij in de sloot naast onze school pakjes had zien liggen!! Dat wilden we natuurlijk zeker weten dus we zijn met zijn allen naar de sloot gelopen. En ja hoor dat lagen inderdaad pakjes van Sinterklaas!!!! Het zijn vast de pakjes die ze zijn verloren. We hebben met zijn allen bedacht om de pakjes eerst maar te laten drogen en daarna naar het postkantoor te brengen. Juf Erica zal dit gaan doen! We zijn benieuwd of het goed afloopt. Maar goed het Sinterklaasjournaal volgen!

Lezen met ouders

Vandaag zijn wij van start gegaan met het lezen met ouders. We mochten allemaal in groepjes lezen met een vader of moeder erbij . Elke week gaan we dit doen op vrijdagochtend en dit helpt ons om nog beter te kunnen lezen. Bedankt voor jullie hulp daar zijn we heel blij mee.

Buiten gym

Maandag 16 oktober waren het zomerse temperaturen bij ons . Reden om de binnen gymles te veranderen in buitenspel. We gingen samen met groep 3b naar de “Berg” waar we tussen de herfstbladeren in liepen; sommige zelfs nog in korte broek !

Afscheid Noah

Vrijdag voor de vakantie hebben we afscheid genomen van Noah.
Noah gaat vanaf vandaag naar zijn nieuwe school in Badhoevedorp. Heel veel succes Noah !

Kijkochtend voor de ouders.

Afgelopen dinsdag hadden wij de kijkochtend voor de ouders.  De ouders kunnen heel vaak lezen en op de foto’s zien hoe het in de klas is maar nu mochten ze er zelf bij zijn. Ze hebben nu echt kunnen zien hoe knap we zijn. De papa van Bente heeft hele mooie foto’s voor ons gemaakt; bedankt hiervoor!  De ouders die er niet bij konden zijn kunnen zo toch nog even meegenieten.

Bedankt voor jullie belangstelling!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Rekenen op de laptop

Vanmorgen was Meester Roy zo lief om ons te helpen met het opstarten van de laptop. We hebben geleerd hoe we ons eigen rekenprogramma kunnen openen en hoe we er op kunnen werken. Bedankt meester Roy. Kijken of het ons zelf ook gaat lukken de volgende keer!

Helaas is de foto van Tim en Luna mislukt maar die houden jullie van ons tegoed!

En hier is die!

Kern 1 is afgerond!

Kern 1 is afgerond!

Onze rode werkboekje is ook alweer uit. Inmiddels hebben we al 9 letters geleerd en kunnen we ze al onthouden ook!

We kunnen zelf al heel veel  woordjes maken en lezen !
Op naar kern 2; wij hebben er zin in!

De komende weken gaat we lekker “griezelen” met de boeken van het thema van de Kinderboekenweek en ons voorbereiden op de periodeafsluiting!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Zo hard kunnen wij werken!

Kennismakingsochtend groepen 3

Vanochtend hadden we de kennismakingsochtend van de groepen 3. Terwijl jullie lekker mochten spelen konden de ouders ,onder het genot van een kopje koffie of thee, kennis met elkaar maken. Jullie konden gelijk laten zien hoeveel jullie al geleerd hebben in 2 weken. Knap hoor ! We vonden het heel gezellig dat er zoveel ouders waren!

Fijn weekend allemaal!

 

Groep 3c

Leerkrachten

juf Jolanda Eveleens

juf Erica Hermans

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.