Groep 3b

Letterfeest!

Omdat we alle letters hebben geleerd, hebben we donderdag een echt letterfeest gevierd. We hebben letters gebakken, een letter pet gemaakt, bingo met de letters gespeeld en het Zweedsrenspel met letters gedaan.

Wat was het een geweldig letter feest! Bedankt voor de hulp.

Eitje bakken

We hebben de ei geleerd!!!! Dus ook een lekker eitje gegeten. Met hulp hebben we op de gang allemaal een eitje gebakken en ook nog voor de juffen en meesters. Heerlijk!!!

Bedankt voor de hulp.

Fijne feestdagen

Kerstdiner

Wat een feest!! Wat was het gezellig en wat zag iedereen er prachtig uit! In ons restaurant hadden wij heerlijke hapjes met tussendoor nog twee dansjes en muziek.

Iedereen bedankt voor het lekkere eten. Alvast gezellige feestdagen en een goed en gezond nieuw jaar.

Kerstknutselcircuit

Vrijdag hebben we met veel hulp van ouders met de kinderen 5 kerstknutsel werkjes gemaakt. Een glazen potje met een sneeuwpop, een leuk stokje voor in de boom, een engel, een kerstboom en een stalletje. De klas ziet er weer heel gezellig uit. Bedankt allemaal!

Sinterklaas

Wat een gezellige week!

De kinderen van groep 8 hebben hun zelfgeschreven sinterklaas verhaal voorgelezen aan de kinderen in de klas. Woensdag kwamen de Sint en zijn Pieten met de traktor op school aan. Met groep 4 en 5 was het een groot feest in de gymzaal en daarna ook nog een cadeau gekregen van de Piet in de klas.

Sint poppenkast

Juf Ellen heeft ons een hele leuke ochtend bezorgd. Nadat we heel hard hadden gewerkt, kregen we een leuke Sint poppenkast voorstelling te zien!

Wat een rommel!!!!!

Woensdag zijn de pieten langs geweest en ze hadden lekkere pepernoten mee. Ze vertelden dat we ons schoen mochten zetten. Vrijdag……….was het een ontzettende rommel in de klas. Nadat alles weer opgeruimd was, hebben we ons mooie cadeautje gekregen. Een kleurboek waar we heel bij mee zijn. Sint en pieten bedankt!!!!

De p week!

Deze week was de p(eter) week. Iedere dag hebben we iets speciaals gedaan.

Maandag zijn we naar de Artis geweest. Dinsdag hebben we met de hele school tussen de middag pannenkoeken gegeten op het Meester Peterplein. We waren allemaal in blauw-wit gekleed voor op de foto met alle kinderen. Woensdag kwam meester Peter in de klas om naar ons lied voor hem te luisteren. Hij is vandaag in alle klassen even langs geweest. Donderdag was de periodeafsluiting waar iedereen iets deed wat met meester Peter te maken heeft. Vrijdag hebben we in de klas ons best gedaan en nog even nagepraat over de feestweek!

Hieronder wat foto’s

Lekkere herfstvakantie allemaal.

Speurtocht.

Groep 3b

Leerkrachten

juf Isabelle van Altena

juf Marlouke Sparnaaij

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.