Groep 3b

Muziekles

Hier een muziekles van juf Maartje met de bellen en de boomwhackers!!

placeholder://

Knutselen groepswerk

We hebben in groepjes lieveheersbeestje in het gras gemaakt. Ze hangen in de klas.

Carnaval

Wat een feest was dat!! Wat zag iedereen er mooi uit. Na de opening buiten, het onthullen van de nieuwe naam en het lopen van de polonaise hebben we de hele ochtend allemaal leuke spelletjes gedaan. Bedankt voor de hulp.

Letterfeest!

Omdat we alle letters hebben geleerd, hebben we donderdag een echt letterfeest gevierd. We hebben letters gebakken, een letter pet gemaakt, bingo met de letters gespeeld en het Zweedsrenspel met letters gedaan.

Wat was het een geweldig letter feest! Bedankt voor de hulp.

Eitje bakken

We hebben de ei geleerd!!!! Dus ook een lekker eitje gegeten. Met hulp hebben we op de gang allemaal een eitje gebakken en ook nog voor de juffen en meesters. Heerlijk!!!

Bedankt voor de hulp.

Fijne feestdagen

Kerstdiner

Wat een feest!! Wat was het gezellig en wat zag iedereen er prachtig uit! In ons restaurant hadden wij heerlijke hapjes met tussendoor nog twee dansjes en muziek.

Iedereen bedankt voor het lekkere eten. Alvast gezellige feestdagen en een goed en gezond nieuw jaar.

Kerstknutselcircuit

Vrijdag hebben we met veel hulp van ouders met de kinderen 5 kerstknutsel werkjes gemaakt. Een glazen potje met een sneeuwpop, een leuk stokje voor in de boom, een engel, een kerstboom en een stalletje. De klas ziet er weer heel gezellig uit. Bedankt allemaal!

Sinterklaas

Wat een gezellige week!

De kinderen van groep 8 hebben hun zelfgeschreven sinterklaas verhaal voorgelezen aan de kinderen in de klas. Woensdag kwamen de Sint en zijn Pieten met de traktor op school aan. Met groep 4 en 5 was het een groot feest in de gymzaal en daarna ook nog een cadeau gekregen van de Piet in de klas.

Sint poppenkast

Juf Ellen heeft ons een hele leuke ochtend bezorgd. Nadat we heel hard hadden gewerkt, kregen we een leuke Sint poppenkast voorstelling te zien!

Groep 3b

Leerkrachten

juf Isabelle van Altena

juf Marlouke Sparnaaij

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.