Groep 1/2h

Gym in de Proosdijhal

Vandaag hebben we gegymd in de Proosdijhal bij meester Menno. We kregen extra hulp van groep 7.

Sportdag

Pasen

Feest in de klas

Staking

Vandaag hebben we de kinderen van juf Jacqueline ook in de klas. Met ongeveer 50 leerlingen zijn we aan het bouwen.

Carnaval

Wat een feest! We begonnen de dag buiten met de hele school. Meester Eric was verkleed als meester Anton (luizenmoeder) en verwelkomde de Raad van Elf en alle meesters en juffen. Ook de prins en prinses carnaval mochten naar voren komen. De Antoniusschool heette vandaag ‘de Feesttoeter’. En in de polonaise gingen we over het plein weer terug naar de klas.

Daar kon de rest van het feest beginnen. In de klassen waren spelletjes, er was een spooktunnel met rook. De kinderen konden zich laten schminken, lekker dansen bij de disco of rustig een filmpje kijken. Ook kon er gebouwd worden in de bouwklas en er was een heuse bingo met prijzen!

Tussendoor konden we pauze houden in de klas en op het laatste hebben we buiten een frisse neus gehaald. De kinderen hebben genoten! Nu genieten van het welverdiende weekend, want een beetje uitrusten is wel nodig na zo’n feest. 😉

Toneelstuk

Sneeuwpret

De Noordpool

Vandaag hebben we iglo’s gebouwd. Een bol huisje met een kleine ingang. Daar wonen de eskimo’s in. Omdat we geen eskimo’s in de klas hadden, hebben we deze zelf gemaakt. Daarna konden de eskimo’s in de iglo spelen.

Speelgoedochtend

Vandaag is het afscheid van Quint en hebben we speelgoedochtend. Als kers op de taart gaan we ook nog naar het kerstspel van groep 8 kijken. Daarna is het tijd voor een welverdiende vakantie.

Leerkrachten

juf Vivian Walgien

juf Lenneke Commandeur

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.