Circuit

Dinsdag zijn wij weer begonnen met een nieuw circuit. Groep 1 gaat een herfstbom verven, een kasteel bouwen in de bouwhoek en werken aan hun puzzeldiploma. Groep 2 gaat herfstdieren kleien, een werkbladen van de letter k maken, piccolo doen en smartgames maken.

Cijfer 11

Maandag hebben de kinderen het cijfer 11 geleerd. Zij hebben de telrij t/m 11 neergelegd en zij hebben het cijfer 11 met blokjes nagemaakt. 

Periodeafsluiting

De kinderen hebben vanmiddag een dansje gedaan op het liedje: 6 heksen bij elkaar. Het thema van deze periodeafsluiting was “griezelig eng”. Kijk maar eens hoe griezelig de kinderen eruit zagen.

Muziekles van juf Maartje

Vanmorgen kregen de kinderen muziekles van juf Maartje

Cijfer 10

Vandaag hebben wij het cijfer 10 geleerd. In de klas hebben wij gezocht naar verschillende kaartjes waar de hoeveelheid 10 op stond of waar het cijfer 10 op stond.

Buitenspelen

Vanmorgen hebben wij weer heerlijk buiten gespeeld. Tijdens dit filmpje kan je zien wat de kinderen allemaal doen.

Cijfer 9

Deze week hebben wij het over spinnen. De kinderen knutselen een kruisspin, maken een spinnenweb, leggen plaatjes van een spinnenweb in de goede volgorde en zij maken schrijfpatronen van een spin na. Maandag hebben zij het cijfer 9 geleerd en gisteren hebben wij bij het cijfer 9, 9 spinnen getekend. Morgen leren wij het cijfer 10.

Cijfer 8

Donderdag hebben wij het cijfer 8 op krijtborden geschreven.

Naar het bos

Maandag gingen wij naar het bos. Hier kwamen wij twee kabouters tegen. Wij moesten de paddenstoelen volgen en kregen allerlei opdrachten.

Cijfer 6 en 7

Vanmiddag gingen wij de cijfers 6 en 7 in het zand schrijven. 

Groep 1/2g

Leerkracht

juf Chantal Karemaker

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.