Groep 1/2f

Jaarfeest groep 2

Jaarfeest groep 1

Jaarfeest

Vanmorgen was zanger Rick v d Kroon bij ons in de klas. Rick is de papa van Linde. Hij heeft heel veel verteld….hoe hij is begonnen met zingen…..wat je allemaal nodig hebt als je op gaat treden. Hij had een echte microfoon meegenomen en een box. Ook had hij oortjes mee, daar kan hij de muziek goed mee horen maar ook iemand door horen praten als er iets is. Wij hebben met de klas natuurlijk ook gezongen. Tessa mocht zingen door de echte microfoon. Het was supergezellig! En……alle kinderen kregen ook nog 2 cd’s van Rick. Super bedankt! Linde was natuurlijk super trots op haar papa!

Sportdag

Jaarfeest thema Beroepen

Wij zijn begonnen met het thema van het Jaarfeest; Beroepen.

Iedere groep heeft een ander beroep gekozen. Groep 1/2 F doet Leger en Zangeres

Rikketikketik………..

Palmpasen stokken wegbrengen

Afgelopen donderdag hebben we met alle kleutergroepen 32 Palmpasen stokken uitgedeeld aan oudere mensen. Wij gingen samen met gr 1/2D en 1/2E naar het Dorpshuis.

Juf Irma, die bij ons jaren geleden muziekles gaf, was aan het zingen met een groep oudere dames, een zangclubje. Deze mensen waren zo verrast en verwonderd dat wij zingend binnen kwamen, dat sommige dames zelfs een traantje moesten wegpinken. De pianist zette de toon in en iedereen zong mee. Prachtig, en zeer waardevol! De stokken zijn uitgedeeld aan 2 jarigen, een mevrouw die ernstig ziek is geweest, iemand die net een operatie achter de rug had, kortom de palmpasen stokken zijn allemaal goed terecht gekomen. Wij hebben de mensen blij gemaakt en dat was voor de juffen ontroerend om te zien. We werden zelfs helemaal uitgezwaaid, want iedereen stond voor het raam. Mooi!

Feest!

Wat een feest was het vandaag in groep 1/2F. De juf vierde haar verjaardag. Ik ben erg verwend met allemaal mooie tekeningen, een sleutelhanger, een vaas met mooie witte rozen en…..2 cadeaubonnen!! Ik ga iets heel moois uitzoeken. Bedankt lieve ouders en kinderen. We hebben de ochtend leuke dingen gedaan; sjoelen, dikke wafel versieren en natuurlijk lekker opeten, feest kleurplaat kleuren, ketting rijgen van snoepveter en chipjes en nog een spelletje op de ipad. Hieronder een impressie

Lente en Pasen

Lente en Pasen

Groep 1/2f

Leerkrachten

juf Jacqueline Brockhoff

juf José van Laan

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.