Groep 1/2f

Palmpasen stokken wegbrengen

Afgelopen donderdag hebben we met alle kleutergroepen 32 Palmpasen stokken uitgedeeld aan oudere mensen. Wij gingen samen met gr 1/2D en 1/2E naar het Dorpshuis.

Juf Irma, die bij ons jaren geleden muziekles gaf, was aan het zingen met een groep oudere dames, een zangclubje. Deze mensen waren zo verrast en verwonderd dat wij zingend binnen kwamen, dat sommige dames zelfs een traantje moesten wegpinken. De pianist zette de toon in en iedereen zong mee. Prachtig, en zeer waardevol! De stokken zijn uitgedeeld aan 2 jarigen, een mevrouw die ernstig ziek is geweest, iemand die net een operatie achter de rug had, kortom de palmpasen stokken zijn allemaal goed terecht gekomen. Wij hebben de mensen blij gemaakt en dat was voor de juffen ontroerend om te zien. We werden zelfs helemaal uitgezwaaid, want iedereen stond voor het raam. Mooi!

Feest!

Wat een feest was het vandaag in groep 1/2F. De juf vierde haar verjaardag. Ik ben erg verwend met allemaal mooie tekeningen, een sleutelhanger, een vaas met mooie witte rozen en…..2 cadeaubonnen!! Ik ga iets heel moois uitzoeken. Bedankt lieve ouders en kinderen. We hebben de ochtend leuke dingen gedaan; sjoelen, dikke wafel versieren en natuurlijk lekker opeten, feest kleurplaat kleuren, ketting rijgen van snoepveter en chipjes en nog een spelletje op de ipad. Hieronder een impressie

Lente en Pasen

Lente en Pasen

Voorstelling Meester Wes

Carnaval

Dit ben ik

Sneeuwpret

Fijne vakantie

Groep 1/2f

Leerkrachten

juf Jacqueline Brockhoff

juf José van Laan

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.