Foto’s kerstdiner en stalletje kijken

Fijne feestdagen allemaal!🎄

Het Sinterklaasfeest

Een filmpje van het Sinterklaasfeest.

http://rkantonius.nl/groep1-2e/wp-content/uploads/sites/29/2017/12/medium.mov

strooipieten en pietengym

Vandaag zijn de strooipieten langsgekomen. We hebben liedjes voor ze gezongen en ze hebben pepernoten gestrooid. Ook vertelde de pieten dat we maandag onze schoen mogen zetten…

Ook zijn we gaan pietengymmen. We hebben allemaal onze pietendiploma gehaald!

.

 

pietenochtend

Vrijdag was het pietenochtend. We hebben vier verschillende activiteiten gedaan. In onze klas hebben we pietencake gemaakt. In de andere klassen hebben we een filmpje gekeken, pietje gemaakt en de pietendans gedaan. Het was één groot feest!

 

Themaloze week

Deze week hebben we een themaloze week. Dan kunnen we ons rustig voorbereiden op de Sint. Dit betekent niet dat we dan maar stilzitten. Vandaag hebben we al hard gewerkt met werkjes uit de kast.

Poppenkast

Maandagmiddag hebben de kinderen een poppenkastvoorstelling gezien. Jan Klaassen heeft Katrijn heel erg laten laten schrikken. Hij deed namelijk net alsof hij een spook was. Ohoh Jan Klaassen toch! Gelukkig heeft Kartijn hem een koekje van eigen deeg geven..

Bezoek aan het bos

Vandaag zijn we naar het bos geweest. We hebben een speurtocht gedaan en allerlei nootjes, bladeren, ect. verzameld. Het was een hele leuke ochtend. 

Voorlezen

Groep 7c heeft aan ons spannende griezelverhalen voorgelezen. 

Muziek van juf Maartje

Op donderdagochtend hebben we muziekles van juf Maartje. We beginnen meteen als de bel gaat. De ene week bewegen we op muziek in de speelzaal en de andere week krijgen we muziekles in de klas. De foto’s zijn helaas bewogen, maar zo krijgen jullie toch een idee van de muziekles. 

Groep 1/2e

Leerkracht

juf Lisa van Veen

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.