Groep 1/2e

gym

Gisteren mochten we in de grote gymzaal gymmen. Wat was dit gaaf zeg!

Deze diashow vereist JavaScript.

Brandweer op school

Vandaag hebben we brandweerman Jeroen op bezoek gehad. Wat was het super gaaf zeg!! We hebben zelfs een rondje in de brandweerwagen gereden…

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Sportdag

Wat hebben we een leuke dag gehad! Op het algemene deel van de website staat nog een leuk filmpje over deze sportdag.

Deze diashow vereist JavaScript.

De periode afsluiting

Verjaardag

Carnaval deel 2

Deze diashow vereist JavaScript.

Nog wat extra foto’s van de Carnaval. Wat was het een groot feest en wat hebben we genoten.

Carnaval !

Deze diashow vereist JavaScript.

Winterpret!

Deze diashow vereist JavaScript.

Pinguïn Kareltje op bezoek

Woensdag 16 januari

Het is nu de tweede week dat ik, meester Roy, op woensdag de meester mag zijn in groep 1/2e en vandaag was er al een gast in ons midden. Pinguïn Kareltje kwam langs. Hij vond het wel een beetje spannend om uit de iglo te komen in de klas, maar uiteindelijk hebben de kinderen hem eruit geroepen en hebben Kareltje en de kinderen een spel gedaan met cijfers. De kinderen moesten de getallen herkennen en op volgorde zetten. Daarna hebben de kinderen de getallen gescheiden in oneven en even getallen en heeft Kareltje de getallen boven de huisjes in de klas geplakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen.

Ik ben Roy Schaaij en werk nu 10 jaar op de Antoniusschool. Ik heb al veel verschillende groepen gehad en ik ben heel trots dat ik op deze fantastische school mag werken. Dit jaar had ik geen eigen klas, omdat ik me nu vooral richt op het gebruik van ICT binnen de Antoniusschool. Ik zorg dat alles werkt, dat de leerlingen en leerkrachten het kunnen gebruiken in de lessen en dat er steeds weer nieuwe ICT middelen gebruikt kunnen worden. Dit om de lesstof op de Antoniusschool te verbeteren, vereenvoudigen en goed te laten aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen. Naast meester en ICT-coördinator op de Antoniusschool heb ik een prachtig gezin met twee dochters, Puck en Fien. Puck en Fien zitten ook op de Antoniusschool in groep vier en bij de kleuters. Toen ik in november werd gevraagd om één dag in de week in te vallen voor Lisa bij de kleuters, was ik gelijk enthousiast. Ik heb er heel veel zin in en ga er telkens weer een feestje van maken met de leerlingen.

Opening thema winter

Deze diashow vereist JavaScript.

Maandag zijn we gestart met een nieuw thema ‘winter’. Juf Lisa was verdwaald geraakt en is met haar zomerkleding op de Noord-pool beland. Gelukkig heeft een Eskimo haar aan warme kleding geholpen. Juf Lisa mocht zelfs een visje vangen die ze gebraden hebben boven het vuur.

Vanaf nu gaan we een aantal weken met dit thema aan het werk.

Groep 1/2e

Leerkrachten

juf Lisa van Veen

Meester Roy Schaaij

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.