Cijfer 5

Eerst op het Digibord spelletjes spelen en daarna met 5 voorwerpen een 5 maken.

Sinterklaas journaal

De spannendste tijd van het jaar is weer aangebroken. Vol verwachting klopt ons hart. Wat is het weer spannend dit jaar. Elke ochtend kijken we samen net journaal en maken we hier en verslag van. Gelukkig is de stoomboot gevonden en niet gezonken. Maar wat moeten we met al die cadeautjes doen die aanspoelen? En waar zijn de pieten? Allemaal belangrijke vragen die ons bezig houden en waar we met elkaar over praten. En vooral oplossingen voor bedenken.

Cijfer 4

4 voorwerpen zoeken. En in tweetallen groepjes van 4 maken. Dit was best nog een beetje lastig  maar het samenwerken ging echt super goed.

Appelmoes maken.

Wat een gezellige dag met allemaal leuke activiteiten rondom appels vandaag met als hoogtepunt appelmoes maken en opeten natuurlijk😋.

Een toren tot je oren….

Ik tafel

Afgelopen weken zijn er weer super mooie ik-tafels gevuld door de kinderen. Zo leuk om te zien wat ze leuk vinden en wat ze hier over vertellen. Ze zijn altijd trots als alles mooi op de tafel ligt.

Cijfer 3

Vandaag zijn we bezig geweest met het cijfer 3. We verzamelde spullen in de klas en tekende vervolgens 3 spinnen. Bouwden een 3 van Kapla en legde de 3 neer met kastanjes.

Toverdrank

Vanmorgen hebben wij getoverd met toverdrank. Door al die toverspreuken veranderde het water in mooie kleurtjes. Daarna gingen we zelf mengen in de ketels. 

Herfstwandeling in het bos.

Weekendkring

Elke maandag vertellen we elkaar wat we afgelopen weekend gedaan hebben. Vorige week deden we dat eerst in een klein groepje en tekende we erover. Daarna bespraken we het in de grote kring.

Groep 1/2a

Leerkracht

juf Sonja Payralbe

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.