Groep 1/2a

Sneeuwpret!

Kerstdiner

Wat was het gezellig! Wat zagen de kids er mooi uit. En wat hebben we lekker gegeten! We hebben genoten.

Stalletje bezoeken in de kerk

Gezellige kerst knutsel ochtend🎄

Pieten op bezoek geweest vannacht.

Dat was even raar binnenkomen vanmorgen. Al het meubilair was verdwenen. Wel lagen er pepernoten en pietenplaatjes. Een filmpje van de binnenkomst met dank aan de mama van Lars. (Helaas krijg ik hem niet gedraaid)

 

 

Foto’s van de Pietengym

Pietengym

Strooipieten op bezoek

Vanmorgen kwamen er opeens twee pieten in de klas. De pepernoten vlogen om ons oren! En nu mogen we morgen ook ons schoen nog eens zetten op school!

Gezellige ochtend

Wat is het toch genieten die Sinterklaastijd. Vanmorgen waren de kinderen heerlijk aan het werk en zongen heerlijk mee met de liedjes op de achtergrond. Juf kon het niet laten dit even te filmen en met jullie te delen.

Een lekkere snoeples.

Vandaag hadden we een lekkere snoeples! Eerst gingen we ruiken, daarna voelen en daarna proeven. Toen we alles geproefd hadden mochten de kinderen een papieren pepernoot plakken bij het snoepgoed wat ze het lekkerste vonden. Daarna gingen we tellen. De chocoladeletter vonden de de meeste kinderen het lekkerst. De aantallen stempelde we erbij. Daarna hebben we de woorden nog in stukjes geklapt en het aantal pepernoten erbij geplakt van de woordstukjes. Ook hebben we gekeken naar de eerste letter van het woord. Dus zowel rekenen als taal hebben we geoefend bij deze lekkere snoeples!

 

Groep 1/2a

Leerkracht

juf Sonja Payralbe

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.